Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

2-aineksen vesimeloni-slushie

2-aineksen vesimeloni-slushie
Lauren Dawes
Writer and expert11 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tarvitaan vain yksi siemaus, usko pois.

Haluatko treenin jälkeiseen janoon jotain jännittävämpää kuin vesi? Tämä @mirandabradyn kehittämä uskomattoman mehukas slushie on juuri se, mitä makunystyräsi (ja lihaksesi) kaipaavat rankan treenin jälkeen.

Tämä slushie on täynnä hedelmäistä makua ja sisältää myös Clear Whey Protein -proteiinia.Sivuhuomatus: jos et ole jo maistanut mojito-makua, kannattaa tehdä se pikimmiten, sillä et tule katumaan.1 annos

[instagram url=https://www.instagram.com/reel/CqkckjKjJrZ/]

Ainekset

Valmistus

  1. Lisää jäiset vesimelonikuutiot sekä mojiton makuinen Clear Whey Protein tehosekoittimeen. Jos vesimeloni ei ole jäässä, kannattaa lisätä joukkoon jäitä.
  2. Sekoita aineksia, kunnes seos on täysin tasaista. Voit lisätä joukkooon lisää jäitä, jos haluat kiinteämmän koostumuksen.
  3. Nauti välittömästi. Sulje silmäsi ja kuvittele olevasi rannalla siemailemassa vesimelonimojitoa.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit218
Rasvan kokonaismäärä1g
Hiilihydraatit yhteensä32g
Proteiini21g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein