Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Banana bread juustokakkutäytteellä

Banana bread juustokakkutäytteellä
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Tämä juustokakkutäytteinen banana bread toimii täydellisesti terveellisenä aamupalana, lataukseen ja tankkaukseen treenien lomassa tai hyvällä omatunnolla nautittavana välipalana, joka vie makeannälän mennessään.

Käyttämällä meidän Sugar-Free Syrup siirappiamme takaamme herkullisen ja vähäsokerisen herkun joka yhdessä Vanilla Impact Whey Protein proteiinijauheen kanssa varmistaa tyytyväisyystakuun tähän herkkuun - se saa sinut myös jaksamaan pidempään.

Annoksia: 10 palaa

Annostyyppi: Proteiinipitoinen välipala aamiaiselle, tai ennen tai jälkeen treenin

Valmistusaika: 5 minuuttia

Paistoaika: 45 minuuttia

Kokonaisaika: 50 minuuttia

Tarvitset: 9x5” vuoka

Ainekset

Banana breadiin:Juustokakkutäyte:

Valmistus

1. Lämmitä uuni 180 C asteeseen

2. Seuraavaksi valmista Banana Bread taikina. Muussaa banaanit keskikokoisessa kulhossa. Lisää sitten muna, siirappi, sula kookosöljy ja sekoita.

3. Lisää jauhot, proteiinijauhe sekä leivinjauhe ja sekoita kunnes taikina on lähes tasaista. Aseta taikina sivuun odottamaan.

4. Valmista tuorejuustotäyte sekoittamalla muna, vähärasvainen tuorejuusto, siirappi ja proteiinijauhe pienessä kulhossa.

5. Kaada puolet banana bread taikinasta voideltuun vuokaan. Kaada tuorejuustotäyte tasaisesti banana bread taikinan päälle. Kaada loput banana bread taikinasta tuorejuustotäytteen päälle.

6. Paista noin 45 minuuttia tai kokeile banana brediä pistämällä hammastikku sen keskiosaan; jos hammastikkuun ei tartu taikinaa, leivos on valmis. Valmistusajat voivat vaihdella, joten tarkkkaile banana brediä sen ollessa uunissa!

7. Anna jäähtyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

8. Viipaloi 10 palaan ja nauti!

Ravintosisältö per viipale
  • Kcal: 156kcal
  • Proteiini: 10g
  • Hiilihydraatit: 16g
  • Rasva: 6g
Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein