Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

5 tuotetta, joiden et tiennyt olevan vegaanisia

5 tuotetta, joiden et tiennyt olevan vegaanisia
Lauren Dawes
Writer and expert8 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Ryhtyäksesi vegaaniksi ei sinun todellakaan tarvitse luopua kaikista niistä ruoista ja juomista joita rakastat. On todella monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit pitää ruokavaliosi mielenkiintoisena ja varmistaa saavasi kaikki tarvitsemasi mikroravinteet. Erityisesti vegaaniset lisäravinteet ovat oiva apu tässä ja Myproteinilla onkin laaja ja herkullinen valikoima tuotteita, jotka auttavat sinua korvaamaan rakastamasi eläinproteiinia sisältävät tuotteet.

Vegaani lisaravinne valipala

1. BCAA juoma

BCAA -juoma tarjoaa vahvan alun treeniin. Myrproteinin vegaani BCAA -juoma sisältää 4g välttämättömiä haaraketjuisia aminohappoja, joita on luontaisesti proteiinissa. Nämä aminohapot auttavat sekä kasvattamaan että ylläpitämään lihasta, mikä on täydellinen lisä vegaanin lisäravinnepakkiin.1

 

2. Baked Protein Cookie

Rikas. Täyteläinen. Suklainen. Kolme sanaa, jotka eivät välttämättä tule ensimmäisenä mieleesi kun mietit vegaanisia herkkuja - mutta otappa yhdestä tälläisestä puraisu ja tiedät tismalleen mitä tarkoitamme.

Baked Protein Cookie on leivottu herkulliseen tummasuklaataikinaan, johon on lisätty kookosöljyä ja runsaasti tummasuklaahippuja. Yhdessä keksissä on huimat 13 g kasviperäistä proteiinia, auttaen sinua saavuttamaan päivän proteiinitavoitteen.

 

3. All-Natural Peanut Butter

Me tiedämme, että maapähkinävoi on todennäköisesti jokaisen kaapin vakituinen tuote, mutta onko se vegaanista? Vastauksemme saattaa yllättää sinut, koska valitettavasti maapähkinävoi ei aina ole täysin vegaanista.

Mikä on tärkeää on se, että Myproteinin täysin luonnollinen maapähkinävoi niin smooth kuin crunchie muodossa on 100% vegaaniystävällistä ja siinä on 30% proteiinia. Lusikoi siis menemään!

 

4. Kreatiinimonohydraatti

Kreatiini on yksi tärkeimmistä lisäravinteista niille, jotka ovat oikeasti tosissaan salilla.

Kreatiinin on tutkitusti todistettu parantavan fyysistä suoritusta erityisesti lyhytkestoisissa paljon voimaa vaativissa suorituksissa.

Luonnollesti kreatiinia on paljon usein eläintuotteissa kuten punaisessa lihassa, siipikarjassa, kalassa tai maitotuotteissa joten sen nauttiminen lisäravinteena on usein vegaaneille paras vaihtoehto.

Meidän kreatiinimonohydraattimme on täysin vegaanista ja erittäinen kätevä tapa ottaa osaksi ruokavaliotasi.

 

5. Sokeriton siirappi 

Kuka sanoi, että vegaanisen ruokavalion tulee olla tylsää? Myproteinin sokerittomat siirapit ovat täällä murtamassa tuon myytin.

Vegaaninen sokeriton siirappimme on saatavilla useassa eri makeassa maussa kuten suklaa, vadelma ja vaahterasiirappi. Tämä siirappi on kuitenkin täysin vegaanista ja kaiken lisäksi ne sisältävät 0g sokeria, rasvaa tai kaloreita.

 

Pähkinänkuoressa

Me toivomme, että olemme pystyneet osoittamaan miten vegaaniruokavalio ei ole oikeasti niin hankala kuin moni olettaa. Ei ole mitään syytä, mikä estäisi sinua saavuttamasta kuntotavoitteesi silloinkin, jos syöt vegaanisesti – kunhan vain huolehdit saavasi riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein