Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

3-aineksen Sweet Chilli Cheese Bites

3-aineksen Sweet Chilli Cheese Bites
Lauren Dawes
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Juustoa tihkuvat makupalat, joissa on ripaus chiliä.

@hollyb_fitness tietää mitä tarvitaan pitkän työpäivän jälkeen pahimpaan nälkään. Mikään ei voita näin maukkaita sweet chilli cheese biteseja, jotka valmistuvat helposti ja nopeasti. Rapea sweet chilli kuorrutus yhdistyy vastustamattomaan juustoa tihkuvaan sisukseen – nämä makupalat maistuvat yhtä hyviltä kuin kuulostavatkin.Tämä resepti ei vaadi lainkaan kokkaustaitoja, joten se sopii kaiken tasoisille kotikokeille tyydyttämään pikkusuolaisen nälän aterioiden välissä. Kaiken lisäksi nämä valmistuvat todella nopeasti. Tarvitset vain kolme ainesta ja 10 minuuttia.
4 annosta

Ainekset

Valmistus

  1. Kaada proteiinisipsit kulhoon ja murskaa pieniksi muruiksi. Tämä voi olla helpompaa tehdä pussissa, kunhan avaat ensin pussin suun ja rullaat sen kiinni.
  2. Riko muna toiseen kulhoon tai kannuun ja vispaa haarukalla.
  3. Avaa juustot ja kasta kananmunaan. Varmista, että kananmuna tarttuu juuston kaikille puolille ja pyöritä juusto sitten sipsimuruissa.
  4. Laita air fryeriin 4 minuutin ajaksi. Cheese bitesien tulisi olla täydellisen rapeita päältä ja sopivan tahmaisia sisältä.
  5. Tarjoile sweet chilli -kastikkeen kanssa ja nauti välittömästi tuoreena ja kuumina.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit92
Rasvan kokonaismäärä6g
Hiilihydraatit yhteensä1g
Proteiini8g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein