Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Vegaaninen proteiinismoothie | Vegaaninen resepti

Vegaaninen proteiinismoothie | Vegaaninen resepti
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Vegaaninen Proteiinijuoma | Helppo ja maukas vegaaniresepti

Ei ole herkullisempaa tapaa nauttia vegaanista proteiinijauhetta kuin juomalla sen banaanismoothiessa. Helppo tapa lisätä proteiininsaantia ja loihtia nopeasti täyttävä ja maukas välipala. Olemme kehittäneet parhaan ja helpoimman proteiinijuomareseptin, johon et edes tarvitse kauheasti aineksia. Tämä resepti on kaikenlisäksi vegaaninen.

Etsitkö vielä itsellesi parasta vegaanista proteiinijauhetta? Meidän Vegan Protein Blend eli vegaaninen proteiinisekoituksemme on tehty täysin luonnonmukaisista aineista ja se on täynnä olennaisia aminohappoja. Yksi annos sisältää huimat 22g proteiiinia eri lähteistä kuten herneproteiinista sekä fava papuisolaatista. Vegaaninen proteiinijauheemme on maustettu luonnollisilla makeutusaineilla joiden avulla se sopii täydellisesti makeiden ja maukkaiden juomien kaveriksi.

Valmistaaksesi yhden nopeimmista ja herkullisimmista proteiinipitoisista smoothieista tulee sinun vain yhdistää vegaaninen proteiinijauheemme yhdessä banaanin ja mantelimaidon kanssa. Lopputuloksena on ihanan paksu ja täyteläinen smoothie, joka auttaa sinua saamaan helpommin lisää proteiinia. Tämä smoothie sopii täydellisesti niin aamupalaksi, välipalaksi ja erityisesi treenin jälkeen.

Annoksen ravintosisällön löydät postauksen lopusta.

Ainekset:

  • 1 mitallinen Vegaanista Proteiniinisekoitusta (Kahvi ja saksanpähkinä-maku)
  • 250ml manteliamaitoa
  • ½ banaani
  • Kouralliinen jäitä
  • Haluamasi päälliset

Valmistus:

  1. Lisää Vegaaninen Proteiinisekoitus, mantelimaito, banaani sekä jäät tehosekoittimeen ja sekoita kunnes ne ovat tasaisesti sekoittuneet.
  2. Kaada juoma lasiin tai kulhoon ja koristele lempi päällisilläsi – meidän suosikkimme ovat marjat – ja nauti!

Ravintosisältö

Per annos

Kalorit 228kcal 36 Kilokaloria rasvasta

 

% Päivittäisestä saannista *
Rasva 4g 6%
Hiilihydraatit 28g 9%
Proteiini 22g 44%

* Päivittäinen saantisuositus perustuu 2000 kilokalorin ruokavalioon

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein