Siirry pääsnäyttöön
Treeni

5 kyykkyvariaatiota | Myprotein Masterclass

5 kyykkyvariaatiota | Myprotein Masterclass
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Myprotein Masterclass on sarja videoita, jotka opettavat sinua ottamaan haltuun kaikki liikkeet salilla ammattilaisten ohjaamana.

Tässä jaksossa personal trainerit Chris Broomhead ja Simone Farrington käyvät läpi viisi tehokkainta kyykkyvariaatiota. Tällä videolla he selittävät ja näyttävät oikeaoppiset tavat tehdä split kyykky, kääpiökyykky, takakyykky, kyykky Smith-laitteessa sekä V-kyykky. Saat työkaluja, joilla voit tehdä jalkatreeneistäsi haastavampia ja työstät pakaralihakset tuleen.

Ota nämä ammattilaisten opit haltuun, niin et enää koskaa halua skipata jalkapäivää.

 

Muista tämä

Nyt kun tiedät mitä kyykkyvariaatiota kannattaa ottaa osaksi jalkapäivääsi, niin sinun tarvitsee enää vain lähteä salille. Pidä painot alkuun kevyempinä, niin pystyt hiomaan tekniikan ensin kuntoon ja sitten kehittymään jokaisessa variaatiossa.

Tilaa Myprotein YouTube-kanava niin näet kaikki Masterclass -jaksot ensimmäisten joukossa.

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi huipputarjouksia

Seuraa meitä
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, yritys rekisteröity Englannissa ja Walesissa (yritystunnus 05016010) jonka rekisteröity osoite on Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Maksa turvallisesti
  • AMEX
myprotein