Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Joululahjaideat: parhaat treenivaatteet lahjaksi

Joululahjaideat: parhaat treenivaatteet lahjaksi
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Onko joulu taas onnistunut yllättämään? Älä huoli, olemme laatineet nopean oppaan, josta voit napata parhaat joululahjavinkit niin sille joka viihtyy salilla kuin sille, joka haluaa vain olla mukavissa vaatteissa.

Vaatteet miehelle

Treenivälttämättömyydet

Dry-Tech Infinity T-paita

Oli hänen lajinsa mikä tahansa, tämä t-paita sopii täydellisesti jokaiselle. Paita on tehty kevyestä ja hengittävästä materiaalista, joka hylkii hikeä ja puhtaana sen antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta.

 

Performance ¼-vetoketjullinen paita

Täydellinen paita talven treeneihin. Tämä pitkähihainen on kevyt, mutta auttaa silti suoriutumaan treenistä kylmässä. Paita on tehty joustavasta materiaalista muovautuen kehosi liikkeiden mukaan jokaisessa erilaisessa liikkeessä.

Power tuplakerroksiset shortsit

Ei taida välttämättä tuntua siltä, että olisi vielä shortsikeli. Shortseja voi kuitenkin käyttää ympäri vuoden salilla ja jos ei sitten niin ainakin on jotain minkä kanssa odottaa lämpeneviä kelejä.

Seamless legginssit

Nämä legginssit istuvat täydellisesti antaen tukea. Vyötärönauha on joustava taaten mukavuuden. Housut ovat myös hikeäsiirtävät.

Lepopäivän välttämättömyydet

Co-ordinates oversized T-paita

Tämä on hyvä klassikko, jonka tulisi löytyä jokaisen kaapista. Paita on tehty 100% puuvillasta ja se on saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Luxe Classic pitkähihainen kauluspaita 

Tämä paita on tehty erittäin pehmeästä materiaalista ja on siten täydellinen lepopäivään. Paita on saatavilla useassa eri värissä kuten musta, valkoinen, driftwood ja pine - helppo sovittaa yhteen monen eri asun kanssa.

Keep Warm Hoodie

Et voi koskaan mennä metsään hupparin kanssa - erityisesti jos se on näin pehmeä.

Evo Lightweight Sweatshirt

Joskus paras tapa on pitää asiat yksinkertaisina eikö niin? Kukaan ei voi sanoa, etteikö meillä olisi aikaa hyvälle klassikolle, harmaa paita. Erityisesti jos se on saatavilla siihen sopivien treenihousujen kanssa.

Borg Zip-Through

Saat varmasti lisäpisteitä häneltä jos tämä löytyy kuusen alta. Tämä paita sopii täydellisesti jos suuntana on ulkotreenit ja kylmä ilma.

Vaatteet naisille

Treenivälttämättömyydet

Curve legginssit

Meidän rakastetuin mallimme on taas täällä parempana kuin koskaan. Jos hänellä ei ole jo paria curve-legginssejämme täytyy sinun tehdä osuutesi ja varmistaa että tänä vuonna hän saa ne. Nämä legginssit täyttävät kaikki kriteerit treenilegginsseille: niissä on korkeavyötärö, ne siirtävät hikeä, ovat kyykynkestävät ja muotoilevat kehoasi imartelevalla tavalla.

 

Shape Seamless Ultra Legginssit

Haluatko antaa hänelle jotain hieman hienompaa? Nämä metallinhohtoiset legginssit ovat sitten oikea valinta.

 

Power Colour Block Setti

Tämä asuste herättää varmasti huomiota - hyvällä tavalla.

Vaatteissa on värikkäät paneelit, jotka muotoilevat kehoasi ja tekevät treenivaatteista mielenkiintoisemmat. Featuring stand-out colour panels, the leggings have a supportive high waist and offer enhanced coverage for all training types. The matching sports bra has a deep v-neck front and a racer back mesh design.

Energy Crop Toppi

Tämä toppi on täydellinen treenikaveri, jonka tulisi myös löytyä jokaisen kaapista. Toppi imartelee ja siinä oleva yksityiskohta sopii täydellisesti legginssien kanssa piristämään asua.

Energy Dual Shortsit

Nämä kevyet kaksikerroksiset shortsit sopivat niin kovaan treeniin kuin kevyempään kävelyyn. Niissä olevat sivuleikkaukset varmistavat, että voit liikkua juuri niin vapaasti kuin haluat ja tehdä erilaisia askelluksia sekä hyppyjä.

Lepopäivän must-haves

Icon Cropped huppari

Tämä on yksi suosituimmista vaatteistamme ja lupaamme, että jos annat sen lahjaksi tulee siitä myös hänenkin suosikkinsa hyvinkin nopeasti. Leikattu huppari sopii hyvin moneen tilanteeseen ja voit käyttää sitä legginssien tai farkkujen kanssa.

The Original Legginssit & Urheiluliivirts

Varoitus: kun hän laittaa tämän setin päälleen ei hän halua käyttää enää mitään muuta.

Tehty pehmeästä ja joustavasta puuvillasekoituksesta. Nämä klassikot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen elämään. Legginssit ovat korkeavyötäröiset ja imartelevat jokaista kehoa. Voit helposti parittaa housut yhdessä urheiluliivien kanssa ja täydellinen treenisetti on valmis!

 

Oversized Quilted Bomber-takki

Lupaamme, että hän innostuu tästä lahjasta. Tällä takilla loihdit helposti tyylikkään mutta kasuaalin lookin ja näytät upealta.

Asusteet

Onko etsinnässäsi vielä joulusukkien täytteitä? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen.

Bobble-pipo & Beanie-pipo

Talvi tarkoittaa aina yhtä asiaa nimittäin pipojen kaivamista kaapin pohjalta. Pidä korvasi lämpiminä näillä söpöillä vaihtoehdoilla.

 

Puhelinkotelo salille

Jos sinulla ei ole jo tälläistä miten olet edes selvinnyt näin pitkälle? Tietenkin jos olet jo siirtynyt langattomiin kuulokkeisiin saatat olla tarvitsematta puhelintasi, mutta jos käytät vielä langallisia kuulokkeitasi tai haluat vain varmistaa, että puhelimesi ei jää salin penkille on tämä kotelo todella kätevä. Koteloon menee Iphone 6, 6s, 7 sekä 8.

Double walled pullo

Tämä pullo on täydellinen vaihtoehto kertakäyttöisille astioille. Se pitää kylmät juomat kylmänä ja kuumat kuumina. Joit siis sitten aamuteetä tai treenin aikana BCAA-ta tämä pullon on täydellinen. Pullo ei vuoda ollenkaan ja siihen mahtuu 500ml nestettä.

Vastuskuminauhat

Nämä kuminauhat ovat täydellinen tapa viedä treeni seuraavalle tasolle erityisesti jos et pääse salille. Voit lisätä kuminauhan mihin tahansa liikkeeseen aktivoiden pienempiä lihaksiasi ja lisäten vastusta.

 

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein