Treeni

MP Mama – Mukavuutta äidille ja vauvalle

Naisten ei missään nimessä kannata lopettaa urheilua tullessaan raskaaksi. Urheilun mukavuus on kuitenkin asia, joka monesti koetaan ongelmaksi. Laadukkaita ja edullisia äitiystreenivaatteita on hankala löytää. Jotta tämä epäkohta markkinoilla saataisiin korjattua, olemme Myproteinilla työskennelleet kovasti luodaksemme odottaville äideille mukavat ja tyylikkäät treenivaatteet – MP Mama on ratkaisu mukavuusongelmiin.

Se että raskaina oleville naisille ei löydy paljon valikoimaa treenivaatteissa, voi johtua siitä yleisestä väärinkäsityksestä että raskaan ei kannattaisi treenata. Vaikka raskaana ollessa kannattaa ehkä treenata hieman kevyemmin, ei se tarkoita sitä että urheilu pitäisi kokonaan lopettaa. Treenata ei tietenkään tarvitse joka päivä ja omaa kehoa pitää kuunnella.

MP Women’s Power Maternity Leggings – äitiyslegginsit

Laadukkaat legginsit voivat olla tärkeä asia treeneistä suoriutumisessa, olitpa sitten raskaana tai et. Mutta raskaana ollessa legginseiltä vaaditaan vieläkin enemmän ominaisuuksia: äärimmäinen venyvyys, äärimmäinen mukavuus, lisääntynyt liikkuvuus ja tärkeää on tietenkin etteivät legginsit paina liikaa, etenkään mahan päällä. MP Power Maternity Leggings äitiyslegginsit täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Legginsit on valmistettu hikeä hylkivästä materiaalista, joka pitää kosteuden poissa iholta, jotta keho pysyy viileänä ja kuivana sekä olo mukavana. Ja kuten arvata saattaa, niissä on erittäin korkea vyötärö, joka antaa tukea painamatta kuitenkaan liikaa mahan seutua. Ja parasta on se, että että vyötärönauhassa on säädettävä kuminauha, jotta legginsit istuvat hyvin koko raskauden ajan mahan kasvaessa.

Eikä siinä vielä kaikki! Vyötäröltä löytyy myös piilotettu tasku puhelimelle ja legginsien sivuilla lisäksi mesh-taskut.

 

MP Women’s Power Maternity/Nursing Sports Bra – äitiysurheiluliivit

Tämä vaatesarja tarjoaa yhteensopivat setit raskauden aikana, mutta se on täydellinen myös imettäessä – jos niin haluat. Täydelliset äitiysurheiluliivit sopivat salilta imettämiseen ja asioille, eikä sinun tarvitse vaihtaa asua kertaakaan.

Helppous on avainsana, kun mukana on pieni vauva. Näissä liiveissä on helposti avautuva läppä, joka tekee imettämisestä helppoa missä tahansa.

Emmekä ole uhranneet tyyliä toiminnallisuuden eteen. Näissä urheiluliiveissä on molempia – tyylikäs ristiselkä ja matala rinnusta takaavat sen, että olen parhaiten pukeutunut salillasi.

 

Valmentajien arviot

Osa Myproteinin valmentajista sai kokeilla mallistoa etukäteen. Haastattelimme heitä, kuullaksemme, mitä he pitivät vaatteista.

Onko sinulla hankaluuksia löytää sopivia äitiysvaatteita, etenkin salille?

“Kyllä minulla itse asiassa on ongelmia. On todella vaikeaa löytää mitään, joka istuu päälle. Minulla on ollut tämän mallisto, olen laatutestannut sitä, ja se on niin mukava. Se istuu todella kivasti ja korkealla mahan päällä. Normaalit vaatteet jäävät mahan keskivaiheille ja tarvitsen jotain, joka peittää koko mahan. Sellaista on vaikea löytää, mutta ala on parantamassa [siinä asiassa]. Näillä uusilla MP urheiluliiveillä voi myös avata ne ja imettää.”

“Ei vain ole tarpeeksi valikoimaa. Olen aiemmin päätynyt ostamaan isompia kokoja, jotka sopivat mahalle, mutta ovat sitten todella pussit jaloista. On todella vaikeaa löytää äitiysvaatteita urheiluun ja salille.”

 

Miksi pidät MP Mama äitiystreenivaatteista?

“Voi vitsit, siksi koska ne tuntuvat mielettömältä. Kuin pienet taskut taivasta ja pilviä ihollani. Todella mukavat, ei yhtään tiukat. Rakastan näitä urheiluliivejä, jotka ovat myös imetysliivit, jollaista en ole ennen nähnyt. Minulla henkilökohtaisena valmentajana se tarkoittaa sitä, että voin mennä töistä syöttämään lasta eikä minun tarvitse pitää montaa eri asua joka päivä. Voin pitää niitä päällä kahville, lounaalle ja treeneihin.”

Raskaana treenaaminen kannattaa

Treeni

Raskaana treenaaminen kannattaa

Urheilu raskauden aikana on hyödyllistä sekä sinulle että vauvallesi - lue miksi!

2022-03-20 08:09:47By Laura Myllykoski

 

Pähkinänkuoressa


Tämä mallisto on mukava ja takaa liikkuvuuden treeneissä myös raskauden aikana. Meidän valmentajamme rakastavat näitä vaatteita ja toivomme että niin sinäkin.Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä