Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Salitreenimokat, jotka saavat sinut nauramaan

Salitreenimokat, jotka saavat sinut nauramaan
Daniela Flaszka
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

Lukuaika: 7 minuuttia

Kysyimme teiltä hetkiä, jotka saivat naamanne punaisiksi salilla - emmekä tarkoita kardiota.

Joskus tuntemattomalle flirttailu salilla onnistuu täydellisesti, mutta monesti asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin suunnittelit... Se ei kuitenkaan pelaa joka pelkää, eikö niin? Salitreenimokat saattavat sillä hetkellä tuntua maailmanlopulta, mutta jälkeenpäin niille on aina hauska nauraa.

Listasimme lukijoiltamme saadut parhaimmat tai pahimmat salitreenimokat, jotka saavat myös varmasti sinunkin sykkeen nousemaan.

 

1. Rasvanpoltto-moka

“Treenasin ennen suositulla salilla, jonka sisätiloissa oli juoksurata. Huomasin, että yksi mies ei lopettanut minun tuijottamistani ja luulin, että hän yritti flirttailla minulle. Hymyilin hänelle takaisin kun juoksin hänen ohitseen. Juostuani toisen kierroksen hän viittoi minut luokseensa.

Luulin hetken, että tämä olisi iskuyritys ja hän haluaisi jutella kanssani. Olin juuri alkanut syömään rasvanpolttoon auttavia lisäravinteita ja huomasin juuri kuin oli jo liian myöhäistä erittäin nolon läikän housuissani... Mies olikin vain nauranut kiusalliselle hikiläntilleni ja halusi huomauttaa asiasta. Kaiken lisäksi mies ei ollut edes kiinnostunut miehistä alunperinkään..."

– Anthony O’Reagan

 

2. Spinningtunti joka meni pieleen

“Juttelin ystäväni kanssa parhaasta tavasta iskeä naisia urheilun parissa ja hän ehdotti spinningtunnille menemistä. Hänen mukaansa spinningtunnit olivat aina täynnä tyttöjä”.

Osallistuin spinningtunnille ja onnekseni viereisellä pyörällä istui uskomattoman hyvännäköinen tyttö, jonka myös luulin katselevan minua sillä silmällä (hän tuskin sitä kuitenkaan tarkoitti). Pyöräiltyäni tunnin osoittautui spinning kuitenkin paljon rankemmaksi kuin olin ajatellut, nousin pyörästä ja tunsin miten päässäni alkoi pyöriä. Lopulta pyörryin. Seuraava asia jonka muistan oli kaikkien ihmisten kokoontuminen ympärilleni minun maatessani maassa.

On varmasti sanomattakin selvää, että en päätynyt juttelemaan hyvännäköisen tytön kanssa enkä enää ikinä mene toiselle spinningtunnille!"

– Harry Chambers

 

 3. Treenihousut joihin ei kannata luottaa

“Olin katsellut yhtä miestä salilla ja meillä oli selkeästi silmäpeliä. Silmäpeliämme oli jatkunut jo noin 3-4 viikon ajan, joten päätin viedä flirttailun seuraavalle tasolle pyytämällä  häntä varmistamaan minua kyykätessäni. Olin laittanut päälleni imartelevimmat pinkit juoksuhousuni, sillä tiesin näkeväni hänet salilla. En kuitenkaan tajunnut, että lempihousuni olivat alkaneet kulumaan ja niissä oli pakaran kohdalla pieni repeämä.

Kun ihastukseni oli siis varmistamassa minua kyykätessäni ja juttelimme niitä näitä (hän pyysi minua myös kahville treenin jälkeen) valmistauduin kyykkäämään ja huomasin alas päästyäni koko housuni takasauman repeävän.

Olin kuolla häpeään, mutta yritin nauraa asialle tehdäkseni siitä vähemmän kiusallista. Valitettavasti ihastukseni ei kuitenkaan nauranut asialle. Päätin lopettaa treenini välittömästi ja juoksin salilta pois. En ole nähnyt miestä tämän jälkeen.”

– Rhianna Mann

4. Iso patti

“Noin 5 vuotta sitten ollessani salilla tekstasin eräälle tytölle jonka kanssa minun oli suunnitelmissa mennä treffeille myöhemmin samana iltana. Kirjoittaessani viestiä keskittymiseni herpaantui ja pudotin vahingossa 20 kilon levypainon varpaalleni. Se sattui todella paljon, ja kipu oli sietämätöntä. Kipu oli niin kova, että halusin vain karjua, mutta ollessani salilla en tietenkään viitsinyt huutaa. Pidätin hengitystäni ja ootin kivun lieventymistä.

Hetken päästä jatkoin treeniäni kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, mutta seuraavan liikkeen kohdalla huomasin, että kaikki ei ollutkaan kunnossa. Otin treenikenkäni pois jalastani ja huomasin sukkani olevan yltäpäältä veressä. Linkutin henkilökunnan luokse ja pyysin apua.

Sen lisäksi, että jouduin lopulta menemään ensiapuun ja perumaan treffini (ja selittämään kiusallisen tarinani tytölle), jouduin kuukauden ajan käyttämään todella suurta kenkää jonka varvasosuus oli leikattu auki, jotta varpaani pystyi hengittämään ja turvotus saataisiin alas.

Pääsin kuitenkin tytön kanssa myöhemmin vielä treffeille onnekseni!"

 – Ryan Plant

 

5. Kolmaspyörä

“Menin ensimmäistä kertaa salitreffeille ja päätimme tytön kanssa mennä eri salille millä normaalisti kävimme. Päätimme yhdessä tytön kanssa olla kertomatta tutuillemme välttääksemme kiusalliset kysymykset ja juorut. Yksi kavereistani sai kuitenkin tietää että suunnittelimme yhteistä treeniä tytön kanssa, mutta hän ei tajunnut niiden olevan treffit. Hän luuli, että kyseessä oli vain ystävien välinen treeni ja hän päätti tulla mukaamme!

Siinä minä sitten treenasin yhdessä ihastukseni ja ystäväni kanssa kiusallisesti hänen tietämättään niiden tarkoituksen olleen romanttiset salitreffit...Emme menneet toisille treffeille tytön kanssa."

– John Gilchrist

 

6. Pamaus jonka kaikki kuulivat

“Luokallani oli poika johon olin aina ollut hieman ihastunut. Lounastauolla me molemmat päädyimmekin sattumalta samalle salille. Huomasin hänet heti ja lopetin kyykkäämiisen ja lantionnostojen tekemisen, sillä minua nolostutti niiden tekeminen.

Vaihdoin liikettä ja menin ylätaljaa muistuttavaan laitteeseen. Säätäessäni laitteen painoja yksi vipu kuitenkin hajosi ja laitteessa oleva painopino tippui maahan aiheuttaen erittäin kovan pamauksen. (Onnekseni en kuitenkaan loukannut itseäni)

Kaikki salilla kääntyivät katsomaan minua ja yksi työntekijöistä jopa hiljensi musiikkia saadakseen selville mitä oli juuri tpaahtunut. Siinä minä sitten istuin ja tuijotin lattiaa tulipunaisena yrittäen välttää katsekontaktia ihastukseni kanssa.

Onni onnettomuudessa kuitenkin, sillä tästä hetkestä lähtien aloimme jutella ihastukseni kanssa!

– Aline Arnold

 

7. Lurkkija

“Matchasin yhden pojan kanssa Tinderissä ja huomasin, että yhdessä kuvassa hän oli treenaamassa salilla jolla usein kävin. Ajattelin mielessäni salilla törmäämisen olevan erittäin kiusallista, mutta onnekseni en ollut ikinä ennen törmännyt häneen ja kävin kuitenkiin aina aikaisin aamukuudelta treenaamassa.

Aloimme juttelemaan Tinderissä ja pian keskustelu kääntyikin yhteiseen saliimme. Sovimme treffit ja juuri päivää ennen sovittua tapaamistanne ilmaantui hän salille samaan aikaan kuin minä - aamukuudelta. Pahinta tässä oli se, että kumpikaan ei oikein aloittanut keskustelua vaan hän lurkki läheisissä laitteissa yrittäen kiusallisesti aloittaa keskustelua kanssani.

Hän vain ilmaantui salille ja kääntäessäni selän hän oli aivan takanani tervehtimättä tai sanomatta mitään kuitenkaan. Kävimme maailman kiusallisimman keskustelun sarjojen välissä molempien treenatessa, hikoillessa ja ähkiessä. Menimme kuitenkin treffeille sovittuna päivänä, mutta valitettavasti tilanne ei parantunut mitenkään. En ole treffiemme jälkeen kuitenkaan törmännyt häneen kertaakaan salilla."

– Abigail Aldhous

 

8. Kiusallinen vinkkaus

“Ihastuin erääseen nuorempaan poikaan, jonka kanssa treenasimme yhdessä samassa painonnostojoukkueessa. Hän oli monen kanssatreenaavan naisen suosikki myös. Oletin hänen olevan reilusti parikymppinen ja minun pienen flirttailun olevan melko harmitonta. Hän oli erittäin kohtelias, mutta pian minulle selvisi hänen olevan vain 19-vuotias. Lopetin flirttailun välittömästi ja koin hieman huonoa omatuntoa.

Seuraavalla viikolla treenatessamme jäädyin tuijottamaan kaukaisuuteen sarjani välissä. En tajunnut, että suunta johon tuijotin oli juuri se missä kyseinen poika seisoi. Silmäni alkoivat jostain syystä nykimään hieman ja poika luuli minun vinkanneeni hänelle. Hän vinkkasi minulle takaisin useaan otteeseen. En tajunnut ollenkaan mitä tapahtui kunnes ystäväni tilannetta vierestä katsoessaan huomautti asiasta minulle.

Aloin nauramaan ja käännyin takaisin vinkatakseni hänelle takaisin, vinkkaukseni eivät kuitenkaan ole mitenkään seksikkäitä tai viehättäväiä ja pian huomasin kiusallisen kauhunilmeen joka ilmestyi hänen kasvoilleen. Hän lopetti sarjansa, lähti pukkariin ja pian hän myös lopetti joukkueessa enkä nähnyt häntä enää sen jälkeen.”

– Christina Coughenour

 

9. Kädettömät painot

“Muutaman viikon jälkeen salilla oltuani huomasin erään viehättävän tytön alkaneen käymään samalla salilla. Yritin hurmata tytön tekemällä penkkipunnerrusta erittäin painavilla käsipainoilla ja sarja osoittautuikin aivan liian raskaaksi. Tehdessäni liikettä huomasin painojen olevan aivan liian painavat ja lopulta jouduin tiputtamaan ne käsistäni. Painot kuitenkin lensivät pidemmälle kuin ajattelin ja murskasivat melkein tytön varpaat. Kyseessä oli kuitenkin noin 40 kilon käsipainot joten niiden lentäessä tyttö kirjaimellisesti juoksi karkuun yrittäessään suojella itseään.

Tästä hetkestä lähtien tyttö katsoo minua peläten ja välttelee minua salilla kulkiessani...

– Miles Thompson

 

10. "Magee" äijä

“Kävelin salille ja yritin näyttää mahdollisimman coolilta, sillä huomasin ihastukseni kyykkäämässä kyykkyräkissä. Olin suunnitellut tekeväni kyykkytreenin pitkästä aikaa ja yritin aloittaa hänen kanssaan keskustelua olemalla samaan aikaan hauska, mutta osoittavani olevani myös vahva. Laitoin tankoon 60 kiloa ja tokaisin hänelle että on aina parasta aloittaa kevyesti.

Laitoin tangon harteilleni ja otin askeleen taaksepäin. Jalkani kuitenkin jäi johonkin jumiin ja kompastuin tiputtaen painoni erittäin äännekkäästi salin lattialle. Kaikki kääntyivät katsomaan minua ja tyttö rupesi nauramaan. Muutuin tulipunaiseksi ja kävelin paikalta pois. En ole jutellut hänelle tämän jälkeen."

– Joe Davies
Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein