Lisäravinteet

Parhaat massanlisääjät joiden avulla kasvatat lihasta helpommin

Parhaat Massanlisääjät joiden avulla kasvatat lihasta nopeammin

Onko tavoitteenasi olla seuraava Arnold Schwarzenegger? Tai haluatko vain vihdoin olla laiheliinin sijasta se lihaksikas yksilö? Oli syysi mikä tahansa olemme varmoja, että massanlisääjästä on sinulle hyötyä.

Ennen kuin alotat massakauden eli niin sanotun bulkin on tärkeää tietää milla ravintoaineilla täytät ja ravitset kehoasi. Massanlisääjä on hyvin eri asia kuin normaali proteiinijuomasi.

 

Mitä on massanlisäysjuoma?

Lisätäksesi massaa ja kasvattaaksesi lihasta tulee sinun syödä enemmän kuin kulutat. Massanlisääjistä voi olla monelle apua, sillä välillä riittävän suuren kalorimäärän saavuttaminen voi olla yllättävänkin haastavaa.

Massanlisääjät sisältävät usein myös runsaasti ravintoaineita, jotka auttavat sinua saamaan enemmän irti treeneistäsi. Massanlisääjät sisältävät usein paljon proteiinia ja hiilihydraatteja, joita kehosi tarvitsee proteiinisynteesissä sekä glykogeenivarastojen täytössä. 1-2

Massanlisääjien ravintoainesisällöt vaihtelevat kuitenkin suuresti ja usein ne eroavat niiden sisältämien hiilihydraattien ja proteiinilaatujen mukaan. Kannattaa usein valita sekoitus, joka tarjoaa sinulle niin nopeasti kuin hitaasti imeytyviä proteiineja sekä hiilihydraatteja.

 

Milloin niitä kannattaisi juoda?

Ei ole kiveen hakattua sääntöä million massanlisääjiä tulisi juoda, mutta tiettyinä aikoina tai hetkinä nautittuna voit mahdollisesti saada siitä enemmän hyötyä.

Voit aloittaa aamusi virkeästi ja maukkaasti juomalla massanlisääjäsi heti herättyäsi. Vaihtoehtoisesti treenin jälkeen nautittuna tarjoat keholle sen tarvitsemat ravintoaineet, jotta se kykenee käynnistämään metabolisen tilan ja palautumaan treenistä.

 

Löydä oikea massanlisääjä itsellesi

Olemme koonneet listan meidän kolmesta suosituimmasta massanlisääjistämme ja pienen selostuksen jokaisen ominaisuuksista sekä hyödyistä, jotta löydät itsellesi juuri oikean vaihtoehdon. Valitse massanlisäysjauheesi niin, että se auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa ja tukee sinun henkilökohtaisia vaatimuksiasi.

 

THE Gainer

Haluatko kasvattaa lihaksia, mutta silti pysyä timminä? Ennen massanlisäys tarkoitti monelle automaattisesti myös rasvan välttämätöntä lisäystä, mutta ajat ovat muuttuneet. Olemme kehittäneet täysin uuden massanlisääjän, jonka ainutlaatuisen ravintoainesisällön ansiosta saat kasvatettua helpommin puhdasta lihasta.

THE Gainer sisältää sekoituksen niin nopeasti kuin hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja vain parhaista lähteistä yhdessä korkealaatuisen proteiinin kanssa. THE Gainerissa on optimaalinen 2:1 suhde hiilihydraattien ja proteiinin välillä taaten riittävän proteiinisaannin yhdessä massaa puhtaasti kasvattavan hiilihydraatin kanssa.3

Olemme listanneet THE Gainerin ainekset alle tarkemmin, jotta näet juuri mitä sinäkin tarvitset kasvattaaksesi puhdasta lihasta ilman turhaa rasvaa.

 

Carb10

Tätä puhtaammaksi eivät kalorit tule. Carb10 on uskomattoman puhdas hiilihydraattisekoitus, joka tarjoaa vain terveellisiä, alhaisen glykeemisenindeksin omaavia hiilihydraatteja. Se imeytyy nopeasti ja siirtyy nopeasti suolistoosi aiheuttamatta kuitenkaan nopeaa insuliinipiikkiä tai verensokerin nousemista. 4

 

Erittäin haarautunut dekstriini

Tämäkin hiilihydraatti kulkeutuu nopeasti vatsastasi muualle elimistöösi, jolloin kehosi lihakset saavat sen käyttöönsä nopeammin. Tämä hiilihydraatti on sekoituksen nopeimmiten imeytyvä hiilihydraatti, joka antaa sinulle ensisijaisen energialatauksen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sekään aiheuttaisi suurta piikkiä insuliini- ja verensokeritasoihin – päinvastoin!

Jaksoittain imeytyvä dekstriini on erilainen kuin moni muu hiilihydraatti, sillä se imeytyy verenkiertoon jaksoittain ja tasasisesti pitäen verensokeritasosi tasaisina, jolloin yllättävä nälkä tai väsymys eivät pääse vaivaamaan.5

 

Proteiinisekoitus

Olemme yhdistäneet heraproteiini-isolaattimme yhdessä hydrolisoidun heraproteiinin ja kaseiinin kanssa, jotta voimme tarjota sinulle ultimaattisesti parhaimman proteiinisekoituksen. Tällä sekoituksella saavutat erittäin hyvän pumpin ja tunteen lihaksiisi ja varmistat, että kehollasi on juuri sen tarvitsemat rakennusaineet lisäämään lihasmassaa.

Sekoituksessa on niin hitaasti kuin nopeasti imeytyviä proteiineja, jotka takaavat proteiinisynteesin nopeasti käynnistymisen, mutta myös pitkän keston.

 

Korkealaatuinen sekoitus, joka auttaa sinua pysymään timminä

Oikeanlaisten proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen saaminen ovat avainasemassa kun haluat ylläpitää tietynlaisen kehonkoostumuksen myös ollessasi rakennuskaudella eli bulkilla.6 Usein monet massanlisääjät ovat täynnä niin sanotusti tyhjiä tai turhia kaloreita ja niiden hiilihydraatit aiheuttavat usein nopean piikin insuliinitasoissa ja verensokerissasi. Massanlisääjiin on usein myös lisätty todella paljon sokeria ja huonoja rasvoja, jotka auttavat niitä saamaan enemmän kaloreita annokseen, mutta valitettavasti nämä huonot kalorit eivät ole niitä joita tarvitset. Halusimme juuri tästä syystä luoda THE Gainerin, joka sisältää 750kcal per annos, tarjoten sinulle runsaasti tarvitsemiasi kaloreita, mutta vain parhaista ja puhtaimmista lähteistä.

 

Extreme Gainer Blend

Onko sinun vaikea lisätä massaa vaikka treenisi ovat erittäin vaativia ja koet syöväsi jo tarpeeksi= Extreme Gainer Blend saattaa olla vastaus sinun ongelmiisi. Tämä sekoitus sisältää 35g proteiinia ja hurjat 61g hiilihydraatteja.

Sekoitukseen on lisätty myös kreatiinia sekä l-glutamiinia, jotta lihastesi kasvu on varmasti optimoitu. Sen vitamiinit auttavat myös vähentämään uupumusta, jotta jaksat varmasti hoitaa kovien treenien lisäksi myös muut päivän askareet.

Extreme Gainer Blend on saatavilla neljässä eri maussa – Pehmeä suklaa, minttusuklaa, mansikkakerma sekä vanilja.

 

Hiilihydraatit

Tämän sekoituksen hiilihydraatit tulevat muunnellusta maissitärkkelyksestä, joka imeytyy nopeasti ja täyttää glykogeenivarastot hetkessä. Se ei kuitenkaan nosta insuliinitasojasi liian nopeasti. Toinen hyvä puoli on on maissitärkkelyksen kyky auttaa l-glutamiinia ja kreatiinia imeytymään paremmin.

 

Weight Gainer Blend

Etsitkö keinoa, jolla lisätä kalorisaantiasi ilman, että joudut taas käyttämään paljon rahaa puhtaaseen ruokaan? Weight Gainer sekoituksemme on ratkaisu ongelmaasi. Tämä lisäravinne sisältää yli 30g nopeasti ja hitaasti imeytyviä proteiineja sekä 50g hiilihydraattia.

Voit valita kolmesta eri herkullisesta mausta – pehmeä suklaa, vanilja ja mansikka. Voit myös kokeilla maustamatonta vaihtoehtoamme ja vaihtaa sen makua eri Flavdropseilla.

Sekoituksen proteiinit koostuvat maitoproteiinista sekä heraproteiinikonsentraaatista kun taas sen hiilihydraatitovat sekoitus maltodekstriiniä ja kaurajauhoa. Sekoituksen hiilihydraatit antavat kehollesi nopeasti energiaa, mutta varmistavat myös pidempiaikaisen jaksamisen.

 

Yhteenveto

Jos tavoitteenasi on lisätä runsaasti massaa on massanlisääjä usein hyvä vaihtoehto. Voi olla hyvinkin haastavaa saavuttaa tarpeeksi suuri kalorimäärä syömällä pelkästään ruokaa. Massanlisääjät ovat helppo ja nopea tapa lisätä nauttimaasi kalorimäärää.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi


 

1 Rasmussen, B. B., Tipton, K. D., Miller, S. L., Wolf, S. E., & Wolfe, R. R. (2000). An oral essential amino acid-carbohydrate supplement enhances muscle protein anabolism after resistance exercise. Journal of applied physiology88(2), 386-392.

2 Morifuji, M., Kanda, A., Koga, J., Kawanaka, K., & Higuchi, M. (2010). Post-exercise carbohydrate plus whey protein hydrolysates supplementation increases skeletal muscle glycogen level in rats. Amino acids38(4), 1109-1115.

3 Samadi, A., Gaeini, A. A., Kordi, M. R., Rahimi, M., Rahnama, N., & Bambaeichi, E. (2012). Effect of various ratios of carbohydrate-protein supplementation on resistance exercise-induced muscle damage. The Journal of sports medicine and physical fitness52(2), 151-157.

4 Compound Solutions Inc. Carb10™.

5 Glico. Highly Branched Cyclic Dextrin.

6 Miller, W. C., Lindeman, A. K., Wallace, J., & Niederpruem, M. (1990). Diet composition, energy intake, and exercise in relation to body fat in men and women. The American journal of clinical nutrition52(3), 426-430.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Writer and expert

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä