Siirry pääsnäyttöön
Treeni

Tavoitteellisia treenioppaita ilmaiseksi

Tavoitteellisia treenioppaita ilmaiseksi
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Impact Weekin aikana haluamme juhlistaa asiakkaitamme, joten luonnollisesti tulet löytämään paljon hyviä alennuksia, joilla saat täytettyä lisäravinnekaapit kesää varten.

Mutta siinä ei ole kaikki, mitä teemme. Tämä ei ole ensimmäinen kuntoilukertamme, joten tiedämme miten ylivoimaiselta se voi tuntua. Kiinteytyminen, pianonpudotus, lihasten kasvattaminen – siinä kaikessa on paljon mietittävää. Ja silloin treenioppaasta voi olla suuri apu, sillä niistä löydät kaiken liittyen parhaisiin tuotteisiin, ateriasuunnitelmiin, neuvoihin ja treeneihin, joilla saat kestäviä tuloksia, olipa tavoitteesi mikä tahansa. Ja koska juhlimme sinua, saat kaikki Myprotein oppaat ilmaiseksi Impact Weekin ajan. Nappaa ne mukaasi vielä kun voit.

 

Build Muscle Guide

Lisäkalorit, bulkkaus, proteiini, kreatiini – kaikki tämä voi tuntua aika ylivoimaiselta hallita kiireisessä aikataulussa, joten teimme sinulle täyden oppaan aiheesta. Tästä löydät kaiken lisäravinteista ennen, jälkeen ja vielä treenien aikanakin, sekä paljon välipaloja, joilla pärjäät aterioihin asti.

Sinulla ehkä on jo treeniohjelma, mutta jos ei, niin löydät myös sen tästä oppaasta.

 

Weight-Loss Guide 

Suurimmalle osalle ihmisistä painonpudotus tarkoittaa miinuskaloreita ja lisääntynyttä aktiviteettia. Monesti lisäravinteita ylenkatsotaan, vaikka niistä voisi olla hyötyä ja apua painonpudotukseen.

Tämä painonpudotusopas sisältää paljon lisäravinteita, joista et ehkä olet vielä kuullut, sekä hyviä välipaloja pitämään nälkää ja makeanhimon kurissa. Vaikka kalorit tulee pitää miinuksella, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi nauttia maukkaita herkkuja – voit saavuttaa makrosi ja tyydyttää makuhermosi samaan aikaan.

 

Tone-Up Guide 

Jotta sinun ei tarvitse miettiä, mikä neuvo on oikein ja mikä väärin, kehitimme voittajan reseptin tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Löydät kaiken ravinnosta lisäravinteisiin ja treenineuvoihin.

Löydät tästä oppaasta avaintekijät siihen, miten saat olosi tuntumaan vahvammalta, timmimmältä ja terveellisemmältä.

 

Home HIIT Guide 

Tämä opas on aloittelijan paras ystävä. Kotona tehtävät HIIT-treenit ovat hyvä tapa aloittaa kuntoilumatka, etenkin jos haluat rakentaa ensin hieman itseluottamusta ennen salille menoa.

Lisäravinteet ovat silti tärkeässä aseamassa, riippumatta siitä, miten haluat treenata. On tärkeää tarjota lihaksille niiden tarvitsemia ravinteita, kuten proteiinia palautumiseen, jotta jaksat taas seuraaviinkin treenihin.

Lataa opas täältä. 

Plant-based Guide  

Lihan jättäminen pois ruokavaliosta voi olla vaikeaa, päädyitpä vegaaniksi tai silloin tällöin vegaania ruokaa syöväksi miten tahansa. Siksi päätimme tehdä siitä niin helppoa kuin mahdollista.

Se ei tule olemaan helppoa, sillä vegaani elämnätapa vaatii totuttelua, mutta tällä oppaalla tiedät ainakin kaikki välttämättömät vitamiinit, joita tarvitset elämään ilman lihaa, jotta saat varmasti nopeasti tästä elämänmuutoksesta kiinni.

 

Pähkinänkuoressa

Näillä oppailla pääset tavoitteisiisi, mutta muista, että kyse on maratoonista, ei sprintistä. Älä soimaa itseäsi, jos et saa tuloksia. Säännöllisyydellä pääset lopputuloksiin, joten älä luovuta.

Treeni

Impact Week Vaatteet | Limited Edition mallit ja tarjoukset

Impact Week on täällä ja nyt voit päivittää vaatekaappisi täydellisillä uskomattomilla tarjouksilla sekä limited edition Impact Week -tuotteilla.

8 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Lisäravinteet

Parhaat lisäravinteet tavoitteisiisi | Ravintoterapeutti suosittelee

Tästä artikkelista löydät Impact Weekin parhaat lisäravinneostokset kaikkiin tavoitteiisiin – katso mitä sinun kannattaa hankkia!

Lisäravinteet

Impact Week | Parhaat tarjoukset juuri sinulle | Tämä sinun tulee tietää

Mikä on Impact Week? Se on jotain, mitä et todellakaan halua missata!

8 kuukautta AgoMyprotein tasolla
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein