Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Parhaat superfood sekoitukset | Hyödyt ja tarjoiluehdotukset

Parhaat superfood sekoitukset | Hyödyt ja tarjoiluehdotukset
Daniela Flaszka
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

Aktiivisen ja kiireisen elämän aikana voi olla vaikeaa huolehtia kaikkien tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannista. Vaikka söisitkin pääsääntöisesti, tai jopa aina, terveellisesti voit silti kaivata pientä avitusta terveytesi ylläpitämiseksi sekä edistämiseksi.

Superfood sekoitukset, viimeisimmät lisäyksemme Active Women-valikoimaamme on ratkaisu juuri tähän. Nämä kolme erilaista sekoitusta sisältävät useita eri tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita hyvää makua unohtamatta. Voit juoda ne sellaisenaan veteen sekoitettuna, kuten joisit palautusjuomasi, tai lisätä niitä useisiin eri resepteihin tehden niistä terveellisempiä tukemaan tavoitteitasi. Listasimme omat suosikkireseptimme sekä niistä saatavat terveyshyödyt.

Wellness Superfood Blend

Tämä smoothie on sinulle, kun tarvitset apua hyvinvoinnistasi huolehtimiseen ja immuunijärjestelmäsi tukemiseen. Wellness Superblend on laadukas sekoitus herne- ja riisiproteiinia, kivennäisaineita sekä useita vitamiineja, joten se soveltuu erinomaisesti myös kasvissyöjille sekä vegaaneille. C ja B-vitamiinit huolehtivat elimistösi puolustusjärjestelmästäsi ja sekoituksessa oleva kupari vaikuttaa ihon sekä hiusten kuntoon. Riisi- ja herneproteiini auttavat kehoa palautumaan rasituksesta tarjoten lihaksille niiden tarvitsemia rakennusaineita. Wellness Superblend on banaanin ja kookoksen makuinen, joten siitä on helppo tehdä trooppisia herkkuja.

Tarjoiluehdotus

Sekoita annos Wellness Superblendiä kookosmaitoon, jotta sen koostumus olisi paksumpi ja kermaisempi. Voit myös lisätä siihen jäisen banaanin saadaksesi jäätelömäisen proteiinijälkiruuan!

Trooppinen Wellness Superblend sopii hyvin myös mehuihin. Mehusta puolikas pieni ananas, 3 porkkanaa ja 1 iso omena ja lisää mitallinen jauhetta saadaksesi virkistävä terveysjuoma. Ylimääräisen mehun voit säilyttää jääkaapissa.

Wellness Superblend sopii hyvin myös täyttävämpään aamiaiseen ja se onkin hyvä lisä esimerkiksi tuorepuuroon. Sekoita kaurahiutaleesi Superblend-sekoitukseen saadaksesi maukas ja terveellinen banaani-kookospuuro. Voit myös lisätä trooppisuutta annokseesi kuivatuilla kookoslastuilla sekä mangolla.

 

Beauty Superfood Blend

Teoriassa urheilu ja aktiivinen elämäntapa vaikuttavat positiivisesti hiusten ja ihon kuntoon. Kuitenkin käytännössä jatkuva hikoilu sekä kiireinen elämäntapa voivat toimia haasteena ja saatat huomata näyttäväsi vähemmän hehkeältä kuin haluaisit. Erilaiset aineet sekä voiteet voivat olla hyödyllisiä, mutta antamalla kehollesi ne ravintoaineet jotka se tarvitsee, hoidat ihon ja hiusten kuntoa sisältäpäin.

Beauty Superblend on ravitseva sekoitus kivennäis- sekä hivenaineita jotka vaikuttavat ihon, hiusten sekä kynsien kuntoon. Sekoituksessa oleva sinkki yhdessä jodin ja niasiinin kanssa varmistavat, että hiuksillasi, kynsilläsi sekä ihollasi on niille tarvittavat rakennusaineet terveeseen ja hyvinvoivaan ulkonäköön. Sekoitukseen on lisätty vaniljaa, acai- sekä maquimarjorja antaen sille luonnollisen ja marjaisen maun.

Tarjoiluehdotus

Sekoita mitallinen Superblendia yhdessä jäisten marjojen kanssa tehosekoittimessa saadaksesi täyteläinen marjaunelma lisävitamiineilla. Beauty Superblend sopii myös erinomaisesti mehuihin antamaan niille makeutta. Mehusta kokonainen kurkku, puolikas parsakaali yhdessä kahden päärynän kanssa ja lisää mitallinen Superblend-sekoitusta.

Voit myös valmistaa helpon acai-bowlin hitaina aamuina tai viikonloppuherkuksi. Lisätäksesi makeutta ja kermaisuutta sekoita Superblendia yhdessä kreikkalaisen- tai vaniljajugurtin kanssa. Koristele kulho banaanilla, kaurahiutaleilla sekä tuoreilla marjoilla saadaksesi kuvauksellinen someannos joka on täynnä terveydellesi tärkeitä mikroravinteita.

Revitalising Superfood Blend

Kun tarvitset nopeasti lisäenergiaa kannattaa turvautua Revitalising Superblendiin, joka sisältää luontaisesti kofeiinia. Sekoituksessa on hyödynnetty luomu maca- sekä vehnänorasjauhetta yhdessä matchajauheen kanssa tehden siitä erityisen hyvän latausjuoman ennen treeniä tai palauttamaan energiat kovan treenin jälkeen. Matchajauhe on ollut viime aikoina erittäin suosittu lisäravinne terveystietoisten ja aktiivisten kuntoilijoiden kesken.

Matchajauhe on antioksidanttirikas jauhe, joka on tehty vihreistä teelehdistä ja sillä on todettu olevan useita eri terveysvaikutuksia. Vihreän teen antioksidantit auttavat kehoa puhdistamaan epäpuhtauksia sekä ehkäisemään tulehduksellisia tiloja jotka voivat aiheuttaa laajan kirjon erilaisia ongelmia terveydelle.

Revitalising Superblend sisältää lisäksi myös C-vitamiinia, foolihappoa, rautaa sekä sinkkiä ja on erinomainen lähde proteiinille sekä kuidulle. Sekoituksen avulla kehosi jaksaa kauemmin ja kykenee pitämään nälän loitolla pidempään kuidun ja proteiinin avulla. Revitalising Superblend on makunsa ansiosta helppo lisätä useisiin eri resepteihin. Maku on yhdistelmä matcha-jauhetta ja makeaa vaniljaa.

Tarjoiluehdotus

Voit käyttää sekoitusta kesäkurpitsa-puurossa (uusi hittiruoka zoats) tekemällä siitä entistä vihreämpää ja terveellisempää. Sekoita puolet valmiista kaurapuurostasi yhdessä raastetun tai spiralisoidun kesäkurpitsan kanssa. Kesäkurpitsapuuro saattaa aluksi kuulostaa jännittävältä, mutta lisättyäsi annoksen Revitalising Superblendiä et edes huomaa siinä olevan kesäkurpitsaa. Kesäkurpitsan avulla lisäät volyymia ruokaasi vähentäen siinä olevia kaloreita (verrattuna jos koko annos olisi kaurahiutaleita) ja lisäät tärkeitä vitamiineja.

Voit myös lisätä Revitalising Superblendiä energiapalloihin sekoittamalla sitä yhteen 3 mitallista kaurahiutaleita, 3 teelusikallista maapähkinävoita sekä kouralliseen rusinoita. Vaihtoehtoisesti sekoitus sopii hyvin yhteen maustamattoman jugurtin kanssa tehden siitä erinomaisen ja ravinteikkaan kastikkeen proteiinipannukakuille.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein