Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Nauti herkuista ja pidä silti makrot kurissa tänä pääsiäisenä | Easter Box

Nauti herkuista ja pidä silti makrot kurissa tänä pääsiäisenä | Easter Box
Myprotein
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Myprotein:n profiili
Pääsiäisviikonloppu lähestyy kovaa vauhtia ja sen mukana myös tulva suklaata ja ylimääräiset pyhäpäivät. Mitä jos voisit tänä pääsiäisenä herkutella huoletta suklaalla ja silti pysyä makroissasi?Olemme tehneet täydellisen paketin naposteltavaa, joilla voit herkutella ilman omantunnon tuskia! Paketista löytyy brownieita, Pop Roll -patukoita, ja ylellisiä Layered Bar -kerrospatukoita uusissa pääsiäisen erikoismauissa. Kaikissa on reilu määrä proteiinia ja mikä parasta, laitoimme kaikki samaan pakkaukseen, jotta sinun ei tarvitse valita. Pyydä siis pääsiäispupua vaihtamaan suklaamunat proteiinipitoiseen ja suklaiseen Easter Box lajitelmaan.

Mitä lajitelma sisältää? 

IWP - Rocky Road 

Jos sinulla löytyy meidän Impact Whey Protein jo muutoinkin kaapista, valmistaudu räjäyttämään tajuntasi tällä pääsiäisen Rocky Road maulla. Yksi annos sisältää 21g proteiinia ja vain 103 kaloria, joten se on oivallinen proteiinijuoma tankkaamaan pääsiäisen treenejä. Mitä makuun tulee, ajattele suklaata ja vaahtokarkkeja yhdessä kermaisessa pirtelössä. Tämä treenin jälkeinen makea herkku tarjoaa nautintoa ja ravinteita niin nopeasti kuin pystyt sen ravistamaan.

 

Layered Bar – Cookies & Cream 

Layered Bar -kerrospatukkamme ovat nautinnollisin välipala tässä lajitelmassa, mikä tekee siitä täydellisen lisän Easter Boxiin. 6 herkullista kerrosta tekee tästä rapean ja tahmaisen suklaaherkun. Easter Box sisältää Cookies & Cream -maun, joka on aina hyvä vaihtoehto  ja varmasti vie makeannälän. Ja tietenkin siinä on myös 21g proteiinia per annos ja silti vain 2.4g sokeria.
 

Pop Roll – Chocolate Brownie 

Easter Box lajitelma tuo mukanaan myös uuden herkun välipalaperheeseemme, Pop Rollit. Nämä ovat hieman kevyempi vaihtoehto verrattuna joihinkin muihin vaihtoehtoihimme. Pop Rollit ovat ilmavia rullia, jotka on kuorrutettu suklaalla ja pitävät sisällään ihanan tahmeaa suklaista brownieta. Jokainen rulla sisältää vain 96 kaloria ja 8g proteiinia pikaiseen makrojen täydennykseen. Nauti teen tai kahvikupillisen kanssa pääsiäissunnuntaina ja kiitä  meitä myöhemmin.

Whipped Duo – Chocolate Fudge 

Toinen rakastettu MyProtein perheen jäsen, Whipped Duo maussa Chocolate Fudge. Tämä on kevyt, ilmava herkku, joka sulaa suussa. Se on myös vähäkalorinen vaihtoehto sisältäen alle 100 kaloria, mutta tarjoten kuitenkin ihanan suklaista ja toffeen makuista nautintoa kera 11g proteiinia per annos. Mitä muuta voisit enää toivoa?

Double Dough Brownie – Chunky Chocolate 

Kun mietit pääsiäistä, todennäköisesti mieleesi juolahtaa kaikki lempiherkkusi. No, me yhdistimme niistä kaksi, browniet ja keksit, ja tuloksena on Double Dough Brownie. Keksitaikinaa keskellä, suklaista brownieta päällä, kuorrutettuna suklaalla ja päällä vielä sokeritonta karamellia tuomaan pientä rousketta. Kaikki tämä ja vielä 14g proteiinia sekä 8g kuitua per annos. Nautinnolliset, terveelliset välipalat eivät ole koskaan aikaisemmin maistuneet näin hyvältä.

Protein Wafer - Chocolate 

Laitoimme Easter Box -lajitelmaan mukaan myös kevyemmän version, Protein Waferin. Tässä herkussa on 60% vähemmän sokeria ja 20% vähemmän rasvaa kuin supermarkettien vastaavissa vaihtoehdoissa, joten tämä vohveli kermaisen herkullisine proteiinitäytteineen on täydellinen lisä pääsiäisen herkkuihin, ja sisältää vieläpä 15g proteiinia. Ja koska on pääsiäinen, makuna on tietenkin suklaa! Täydellistä! 
 

Muista tämä

Mitä tulee pääsiäiseen suklaaherkkuihin, meidän mielestämme sinun ei tarvitse valita vain yhtä. Tämä lajitelma sisältää nautinnollisia, terveellisiä välipaloja, joilla pysyt tavoitemakroissasi ja saat silti nauttia herkuista. Tänä pääsiäisenä ei tarvitse valita, kun valitset Easter Box -lajitelman.

 

Myprotein
Writer and expert
Näytä Myprotein:n profiili
myprotein