Siirry pääsnäyttöön
Uncategorized

Tiedote | Hintojen korotus

Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
TiedoteTavoitteenamme on tarjota sinulle aina laadukkaimpia tuotteita edulliseen hintaan. Tällä hetekllä alaamme vaikuttaa monet ulkoiset tekijät, kuten Covid-19 ja Brexit, joiden johdosta tuotannon ja kuljetuksen hinnat ovat nousseet merkittävästi. Koska emme ikinä halua tinkiä laadusta, olemme joutuneet sovittamaan hintojamme alan muutosten mukaan. 

 

Miksi yleinen hintojen nousu vaikuttaa tuotteiden hintoihin?Tukeaksemme asiakkaitamme viimeisen vuoden aikana, olemme tarjonneet samat edulliset hinnat, vaikka kustannukset ovat olleet korkeammat. Mutta koska yleinen hintataso ei vaikuta laskevan lähiaikoina, jouduimme tekemään päätöksen hintojen korotuksesta. Mutta älä huoli, rakastamasi tarjoukset ja promootiot tulevat edelleen olemaan osa verkkosivujamme.

 

Mikä tarkalleen ottaen on vaikuttanut hintojen  nousuun?Esimerkiksi heran kustannukset ovat nousseet 39% sitten marraskuun 2020 ja nyt kysyntä on suurempi kuin varastot. Tämän lisäksi myös lähetyskustannukset ovat kokeneet muutoksia. Meidän on otettava nämä muutokset huomioon tarjonnan varmistamiseksi ja siksi, että meidän ei tarvitsisi tehdä kompromissia teille asiakkaillemme tuotteiden laadun tai valikoiman suhteen.

 

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein