Ruokaohjeet

Maukkaat vegaaniset blondiet | Resepti

Lukuaika: 2 minuuttia

Unohda hetkeksi tavalliset browniet ja anna näille vegaanisille blondieille mahdollisuus


Näissä blondieissa ei ole normaalien blondien sokeria, voita tai munia, mutta ne ovat silti aivan yhtä jos eivät jopa herkullisempia! Nämä vegaaniset blondiet sopivat täydellisesti herkutteluun ja myös kasviperäiseen ruokavalioon.

Saatat ehkä olla hieman huolissasi kikherneiden laittamisesta jälkiruokaan, mutta lupaamme, että tiedämme mitä olemme tekemässä. Kikherneet ovat sitä paitsi myös todella hyvä vegaaninen proteiinilähde, joten nämä vegaaniset blondiet eivät todellakaan sisällä vain turhia kaloreitea.

Tämä resepti on myös todella helppo tehdä! Laitat vain kaikki ainekset sekoittimeen ja taikina on valmis ennen kuin huomaatkaan. Tykkäämme pitää asiat yksinkertaisina.

Annoksia: 8 palaa

Ainekset

vegaaniset blondiet

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 180°C ja vuoraa uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Laita kaikki ainekset paitsi vegaaniset suklaahiput tehosekoittimeen ja sekoita kunnes taikina on täysin sekoittunut..
  3. Lusikoi taikina sekoittimesta ja kaada se vuokaan lusikan tai lastan avulla.
  4. Ripottele suklaahiput taikinan päälle.
  5. Paista noin 45 minuuttia kunnes blondie on kauniin ruskea reunoilta.  Leikkaa vegaanisest blondiet neliöiksi ja nauti!


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Haluatko tietoa mahtavista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirjeemme Tilaa