Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

20 joululahjaa juoksijalle | Joulu 2022

20 joululahjaa juoksijalle | Joulu 2022
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Juokseminen on kaikille juoksijoille elämäntapa, joten hanki juoksijalle joululahja, joka sopii heidän tyyliinsä. Säännöllisesti juoksevat ihmiset rakastavat lajia ja sen tarjoamia endorfiineja. Mutta juoksemisen ilon voi helposti pilata vääränlaiset varusteet – näillä joululahjaideoilla varmistat, että niin ei pääse käymään.Jos sinulla on juoksija lähipiirissäsi, näillä lahjoilla pääset kilttien listalle vielä ensi vuonnakin…Tässä tulee 22 joululahjaa juoksijalle.

 

1. Jouluiset heraproteiinimaut

Täydellinen lahja juoksijalle: jouluinen heraproteiini esimerkiksi maussa Cinnamon Danish tai Pumpkin Spice.Tähän aikaan vuodesta kaikki haluavat nauttia herkuista ja näillä nautinnollisilla mauilla pääsee epäilyksettä juhlatunnelmaan. Älä anna kuitenkaan makean maun hämätä, sillä tämä heraproteiini tyydyttää myös vaativammatkin makrot. 

2. Jelly Belly Impact Whey Protein

Olemme jatkaneet yhteistyötämme Jelly Bellyn kanssa ja luoneet kolme täysin uutta Impact Whey Protein makua juuri ajoissa joulua varten: Buttered Popcorn, Toasted Marshmallow sekä Strawberry Cheesecake. Täydellinen vaihtoehto juoksijalle, jolla on aina makeannälkä.

 

3. Gingerbread Layered Bar

Joulun kuntoilijan lahjalista ei olisi täydellinen ilman juhlaisaa Layered Bar -proteiinipatukkaa. Tämä klassinen piparin makuinen patukka löytyy nyt Layered Bar -valikoimastamme ja se on pian lempimakusi. Tästä proteiinipatukasta saa oivan täytteen joulusukkaan ja makroystävällisen välipalan juoksulenkille.

 

4. Pääpanta juoksulenkeille

Tämä on erinomainen lahja juoksijalle, joka haluaa pitää kutrit kurissa juoksun ajan.Se ei ainoastaan pidä hiuksia poissa kasvoilta, vaan pitää myös korvat lämpiminä, joka on tärkeää talven juoksulenkeillä. Silikoninauhat pääpannan sisäpuolella pitävät huolen siitä, että panta ei liu’u pois päästä kesken kaiken.

 

5. Joogamatto palautumiseen

Jokainen juoksija tietää, miten tärkeää venyttely on, jos haluaa palautua lenkistä ja tähdätä aina vain parempiin suorituksiin.Tämä joogamatto ei ole vaan joogeja varten, sillä se sopii kaikenlaisiin venyttelyrutiineihin. Laadukas materiaali varmistaa maksimaalisen mukavuuden lattialla venyttelyyn. 

 

6. Naisten Velocity Ultra Seamless Leggings – Stone Blue

Nämä Velocity Ultra Seamless Leggings on valmistettu todella venyvästä materiaalista, joka maksimoi mukavuuden ja liikkuvuuden juostessa. Ilmavat paneelit pitävät myös viileänä koko lenkin ajan. Tämä upea väri Stone blue sopii hyvin sekä asioiden hoitamiseen kaupungilla että 5km lenkille.

 

7. Naisten Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Stone Blue

Täydennä look yhteensopivalla 1/4 Zip Velocity Ultra Top -paidalla värissä Stone Blue. Toppi on valmistettu ultrakevyestä hengittävästä materiaalista, joka saa olon pysymään mukavana koko juoksun ajan. Sopii loistavasti kerrospukeutumiseen, kun tarvitset hieman enemmän vaatetta päälle, mutta haluat silti pysyä viileänä.

 

8. Naisten Velocity Sports Bra – Stone Blue

Tottakai muotitietoinen juoksija tarvitsee settiä täydentävät urheiluliivit, ja siksi pakettiin kannattaa vielä lisätä Velocity Sports Bra samassa värissä Stone Blue. Näissä liiveissä on medium tuki ja ristikkäisen olkaimet takana liikkuvuuden takaamiseksi. Liiveissä on irroitettavat kupit.

 

9. Miesten Velocity Long Sleeve Top

Velocity’s Long Sleeve Top on valmistettu nopeasti kuivuvasta, hikeä hylkivästä materiaalista, jonka lisänä on vielä mesh-paneelit selässä ja hihoissa, jotka optimoivat tuulettumista.

Malli on ‘regular fit’, eli se on suunniteltu liikkeen maksimoimiseksi. Kuka tahansa juoksija olisi innoissaan tästä lahjasta. 

10. Miesten Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Storm

Aivan kuten naistenkin versio tästä topista, misten Velocity Ultra 1/4 Zip Top on ideaalinen juoksuvaate kerrospukeutumiseen tähän vuodenaikaan. Mesh-paneelit varmistavat tuuletuksen ja heijastavat yksityiskohdat tekevät tästä paidasta turvallisen myös pimeille reiteille. Koska valmistuksessa on käytetty Polygiene BioStatic™ pysyy tämä paita myös raikkaampana pidempään.

 

11. Miesten Velocity Joggers – Poseidon

Nämä miesten Velocity Joggers on suunniteltu käytännöllisyys mielessä. Pohkeissa on venyvät paneelit liikkuvuuden takaamiseksi ja vyötärönauha on säädettävä, jotta mukavuus on taattu niin juostessa kuin lepopäivinäkin. Ja kuka voisi vastustaa tätä Poseidon -väriä!

 

12. Käsivarsinauha puhelimelle

Tämän käsivarsinauhan avulla pystyy juoksemaan ilman, että tarvitsee huolehtia puhelimesta. Yhteensipivuus iPhone 6, 6s, 7 ja 8 puhelinten kanssa, jotka pysyvät tässä käsivarsinauhassa kätevästi mukana ja biisit saumattomasti tahdittamassa juoksua.

 

13. Nilkkasukat

Jokainen juoksija tarvitsee hyviä nilkkasukkia, jotka ovat pehmeitä ja mukavia. Rypytetyt jalansuut estäävät hankaamista ja joustava materiaalia pitää jalat mukavina juoksun ajan. Pakkauksessa tulee 3kpl sukkapareja, joten juoksijaystäväsi kyllä kiittää.

 

14. Clear Vegan & Clear Whey Protein Variety Pack

Anna lahjaksi valikoima eri Clear Protein makuja, josta jokainen juoksija voi löytää oman suosikkimakunsa. Valikoimapakkaus on saatavilla sekä vegaanina että heraproteiinin eri näytepakkauksia sisältäen.

 

15. Protein Gel

Protein Gel on loistava tapa tankata kesken juoksulenkin, sillä siitä saa 20g annoksen proteiinia. Protein Gel takaa välittömästi lisää energiaa, joka auttaa jaksamaan viimeiset metrit. Erinomainen joulusukan täytteeksi.

 

16. Vegan Sample Box

Jos tunnet yhtään vegaania juoksijaa, Vegan Sample Box tekee hänet taatusti iloiseksi tänä jouluna.Tämä laatikko sisältää Carb Crusher -proteiinipatukan, Vegan Protein Blend -proteiinijauhetta, Filled Protein Cookie sekä Baked Cookie keksejä ja BCAA -juomaa. Tämä jos jokin saa vegaanin juoksijan tuntemaan olonsa hemmotelluksi.

 

17. Recovery Gel Elite

Kätevään ja tehokkaaseen palautumiseen suunniteltu Recovery Gel Elite yhdistää proteiinin, hiilihydraatit, BCAA:t sekä glutamiinin, jotka yhdessä luovat optimaalisen yhdistelmän palautumkiseen kestävyysurheilusta. On uskomatonta, että yhteen pieneen geeliin mahtuu sekä 15g proteiinia että 20g hiilihydraatteja, mikä tekee tästä ideaalisen tuotteen juoksijoille, jotka saattavat tarvita helppoa energiaboostia pidemmillä juoksuilla.

 

18. Päivittäiset multivitamiinit

Anna tänä jouluna lahjaksi multivitamiineja: seitsemän välttämätöntä vitamiinia yhdessä tabletissa. Myproteinin multivitamiinit ovat hyvä lisä kenen tahansa juoksijan ruokavalioon, sillä talven lenkkipoluilla tarvitaan kaikki energia ja terveys.

 

19. Vitamin D3 Elite

D3-vitamiini tukee normaalia luiden ja lihasten toimintaa ja auttaa vähentämään lihaksiin liittyvien loukkaantumisten riskiä juoksemisen aikana. Vitamin D3 Elite tukee myös immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa juoksukaveriasi välttämään talven flunssat.

 

20. Calcium & Magnesium

Kalsium tukee terveitä luita, mikä on tietysti erittäin tärkeää juoksijoille, sillä se ehkäisee loukkaantumisia. Magnesium puolestaan auttaa ehkäisemään väsymystä. Varmista, että tuntemasi juoksija saa kaiken tarvitsemaansa energian talven lenkkeilyyn. Täytä joulusukka näillä Calcium & Magnesium -tableteilla ja kiitä meitä myöhemmin.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein