Lisäravinteet

Mitä ostaa Black Fridayna | Urheiluravinteiden suurin ale

Tänä Black Fridayna alennuksemme ovat suuremmat kuin koskaan.


Emme ainoastaan tarjoa koko sivun kattavia hurjia alennuksia kaikista tuotteistamme vaan päätimme tänä vuonna viedä Black Fridayn uudelle tasolle. Loimme Black Fridayta varten oman juuri sille suunnitellun kokoelman rajoitetun erän tuotteista.

Luit oikein, nämä täysin uudet innovaatiomme tulevat myyntiin ensimmäistä kertaa Black Friday  viikon aikana – pidä siis huoli, että olet kuulolla ja et missaa mitään.

Päätit sitten hemmotella itseäsi tai olla ajoissa joululahjojen kanssa lupaamme, että näitä tuotteita et halua päästää käsistäsi.

Haluatko tietää tarkemmin mitä tuotteita olemme julkaisemassa? Jatka lukemista.

Impact Whey Proteiini — Tummasuklaan maut

LIsäämme kolme täysin uutta herkullista Makua Euroopan myydyimpään proteiinijauheeseen. Voit nyt valita suosikkisi kolmesta eri vaihtoehdosta: klassinen tummasuklaa, rikas karamelli-tummasuklaa tai jos kaipaat potkua niin tummasuklaa-chili.

Meidän Impact Whey proteiinijauheemme sisältää 21g proteiinia per annos auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi. Proteiini on välttämätöntä lihaskasvulle ja lihasten ylläpidossa.1 Impact Whey on myös hyvin vähäsokerista ja se sisältää kaikki 9 välttämättöntä aminohappoa. Ainoa kysymys kuuluu siis, minkä uuden maun aiot valita?

 

Vegaaninen Proteiinisekoitus  — Tummasuklaan maut

Emme tietenkään voineet jättää meidän kasvissyöjäperhettämme ilman meidän herkullisia uutuusmakujamme! Voit nyt löytää uutuus tummasuklaamaut myös vegaanisista proteiinijauheistmme.

Tämä vegaaninen sekoitus on myös yksi parhaimmista monestakin syystä. Vegaaninen proteiinisekoituksemme ei ole vain valmistettu ilman keinotekoisia makeutusaineita vaan siinä on myös 24g proteiniia per annos. Proteiinisekoitus on koostettu herne- ja papuproteiinista.

 

THE Pre-Workout™ — Greippi

Nyt saatavilla kihelmöivässä greipin maussa. Meidän todella tehokas pre-workout lisäravinteemme on nyt entistäkin maukkaampi. Pre-workout saa sinut valmiiksi treeniin ja sen avulla varmistat, että sinulla on tarpeeksi energiaa antaa kaikkesi. P

Pre-workout-lisäravinteemme sisältää kreatiinia sekä kofeiinia ja sen on suunniteltu parantavan suoritustasi2 pitäen sinut samalla myös keskittyneenä.3

 

 

BCAA-juoma — Mustaherukka

Astu pimeälle puolelle, mustaherukka on uusin lisäyksemme BCAA -juomavalikoimaamme ja usko meitä kun sanomme sen olevan jotain todella erityistä.

Täynnä aminohappoja sekä runsaasti kofeiinia tämä juoma piristää sinut koska tahansa sitä tarvitset. Kofeiini auttaa sinua pysymään tarkkana ja parantaa suoritustasi..3 juoma sisältää myös B6 ja B12 vitamiineja auttaen sinua taistelemaan uupumusta vastaan ja tukemaan vastustuskykyäsi sekä aineenvaihduntaasi.4

Ja mikä parasta, se ei sisällä lainkaan sokeria tai hiilihydraatteja.

 

Layered Bar — Valkokulta

Me todella muutimme pelinhengen kehittelemällä 6 Layer Bar – patukkamme, mutta nyt olemme päättäneet laajentaa makuvalikoimaa entisestään.

6 Layer Barissa on 20g proteiinia per annos, rusaasti kuitua ja hyvin vähän sokeria – voit nauttia tämän herkun ilman että poikkeat ruokavaliostasi.

Essential BCAA 2:1:1 — Gin ja Tonic

Tämä tuote on niille, jotka taistelevat salin ja ginin tasapainon kanssa. Kuka nyt ei rakastaisi gin tonicia?

Gin ja Tonic on uusin virkistävin makumme, jonka olemme lisänneet meidän Essential BCAA 2:1:1 makuvalikoimaamme. Tämä lisäravinne auttaa sinua saamaan kaikki tarvitsemasi aminohapot päivittäin ja se on täydellinen sekoitus leusiinia, isoleusiinia sekä valiinia.

Joten nyt voit nauttia gin toniccia ennen, jälkeen tai treenin aikana ilman, että sinun täytyisi tuntea syyllisyyttä.

 

Maapähkinävoikupit

Nyt kaikki suklaan ja maapähkinävoirakastajat kuulolle – tämä on teille. Pehmeä maitosuklaakuorrute sekä pähkinäinen keskus unohtamatta kuitenkaan runsasta proteiinia.

Tiedämme, että voi olla todella vaikeaa vastustaa maapähkinävoin ja suklaan yhdistelmää, mutta nyt sinun ei tarvitse. Nämä maapähkinävoikupit sisältävät 6,7g proteiinia ja vain hieman sokeria – täydellinen lisä terveellisiin välipalavaihtoehtoihin.

 

Vegaaniset maapähkinävoikupit

Meidän vegaaniset maapähkinävoikuppimme ovat yhdistelmä kermista pähkinäistä täytettä joka on päällystetty maidottomalla proteiinisuklaalla, joka on rikastettu vielä herneproteiinilla tarjoten sinulle vielä enemmän proteiinia. Tämä on täydellinen välipala kun nälkä iskee yhtäkkiä.

Ja jos tämä ei vielä riitä vakuuttamaan sinua on tuotteessamme myös alhaisin sokeripitoisuus muihin markkinoiden suosituimpiin tuotteisiin verrattaessa.

Proteiinitryffelit

Valmistaudu suussa sulavaan sensaatioon.

Meidän proteiini suklaatryffelimme ovat yhdistelmä laadukasta maitosuklaata ja heraproteiini isolaattia ja niissä on vastustamattoman pehmeä proteiinitäyte – täydellinen suklaahimon tyydyttäjä.

Nämä sopivat täydelliseksi lahjaksi treenikaverillesi. Jokaisessa tryffelissä on 2.6g proteiinia auttaen lihaskasvussa ja lihasmassan ylläpidossa.1 — voit siis nauttia näitä huoletta.

 

Proteiinitäytteiset keksit – Maitosuklaa

Et voinut varmaan kuvitella, että saisimme aikaan jotain vieläkin parempaa kuin meidän alkuperäiset proteiinitäytteiset keksit karamellin maussa. Me teimme sen kuitenkin!

Halusimme lisätä valikoimaan oikean klassikon – maitosuklaakeksi joka on täytetty mehevällä proteiinitäytteellä.

 

Vegaaninen proteiinitäytteiset keksit – Tuplasuklaa ja karamelli

Vegaanine? Ei huolta, olemme muistaneet teidät tälläkin kertaa ja valmistaneet jotain herkullista. Meidän vegaaninen proteiinitäytekeksi on mehukas ja herkullinen samalla taikinamaisella tavalla kuin alkuperäinen keksimme. Runsaasti proteiinia ja erittäin vähäsokerinen tehden siitä täydellisen herkun jonka syötyäsi ei sinun tarvitse tuntea syyllisyyttä!

Oletko jo yhtä innostunut kuin me? Kaikki nämä uutuustuotteet ovat pian myös sinunkin saatavilla – pysy kuulolla…

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi


References

  1. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass.
  2. Creatine is proven to increase physical performance in successive bursts of short-term, high-intensity exercise. The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3g of creatine.
  3. Caffeine is proven to increase alertness and improve concentration. Caffeine contributes to an increase in endurance performance.
  4. Vitamins B6 and B12 contribute to the reduction of tiredness and fatigue, the normal function of the immune system, and contribute to normal energy-yielding metabolism.


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä