Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Total nutri greens – ylivoimainen superfood | Lisäravinteet

Total nutri greens – ylivoimainen superfood | Lisäravinteet
Daniela Flaszka
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

Total Nutri-Greens ylivoimainen superfood -lisäravinteesi

Erilaiset superfood -jauheseokset vihanneksista, marjoista sekä hedelmistä ovat yhä kasvava trendi ja ei syyttä! Nämä erilaiset, usein superfood -nimityksellä, kulkevat sekoitukset ovat oiva lisäravinne ja helppo lisätä kivennäis- ja hivenaineiden saantia ruokavaliossa. Jauheet kulkevat helposti mukana ja vievät vain vähän tilaa tarjoten kuitenkin äärettömän paljon terveellisiä vitamiineja ja yleensä myös parantaen ruokasi makua. Kaikki meistä eivät vain nauti esimerkiksi lehtikaalin popsimisesta! Moni on myös saattanut kokeilla jo aluksi tunnetuiksi tulluita superfood -tuotteita kuten spirulinaa tai chlorellaa ja vihannut niiden vahvaa makua ja sijoittanut kaikki muutkin superfood -tuotteet samaan kategoriaan - täysin turhaan kuitenkin.

 

Uusi paranneltu total nutri greens superfood -sekoituksemme on juuri sinulle, joka koet tarvitsevasi extraboostia ruokavalioosi tai erityisesti tukea mikroravinteiden sisältöön. Nutri greens tai nutri greens plus on kaikille sopiva myös niille, jotka kokevat vihreän lisäämisen ruokavalioon haasteellisena.

superfoodjauheet

Mitä on total nutri-greens?

Jos pelkkä alkukappale sekä hieno nimi eivät riitä sinulle tässä myös perustelut miksi tämä superfood on ylitse muiden. Ensimmäiseksi, total nutri-greens on pakattu täyteen luonnollisia hedelmiä, vihanneksia sekä muita terveellisä jauheita ja uutteita. Nutri-greens superfood -sekoitus on tehty yhdistämällä 26 eri ainesosaa!

26 ainesosaa yhdessä superfood -jauheessa saattaa kuulostaa pelottavalta ja mahdottomalta tehtävältä. Kaikki jauheessa käytetyt vihannekset on kuitenkin kuivattu niin hyvin, että saat periaatteessa helpommin tiivistetyssä muodossa enemmän kuin syömällä oikeat vihannekset ja hedelmät, joita sekoituksessa on. Esimerkiksi, 500 grammassa total nutri greens sekoitusta on yhteensä 1151g tuoretta lehtikaalia, joka on vain tiivistetty ja kuivattu säilyttäen kuitenkin kaikki sen terveysvaikutteiset ainesosat.

Total nutri-greenssin terveysvaikutukset ovat myös juuri niin hyviä kuin tuote jo vaikuttaa. Luettelemme muutamia seuraavaksi.

Välttämättömät vitamiinit

välttämättömillä vitamiineilla on olennainen osa monessa kehon toiminnassa ja ne ovat avain terveyteen – ja tämän helpommaksi ei voi niiden saaminenkaan mennä. Total nutri-greens tarjoaa sinulle useita eri vitamiineja nopeasti:

 

C-Vitamiini

Sekoituksessa on erittäin paljon c-vitamiinia, sillä se sisältää tiivistettyä ja sitten jauhettua granaattiomenaa, lehtikaalia, pinaattia, parsakaalia, mustaherukkaa sekä elderberryuutetta, jotka kaikki sisältävät luontaisesti paljon c-vitamiinia. Tämä usein kaikille tuttu, mutta silti erityisen tärkeä vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee immuunijärjestelmää ja saattaa auttaa myös hermostoa toimimaan optimaalisesti.

C-vitamiini ei ole vain vitamiini, joka vaikuttaa kehosi sisäisiin toimintoihin vaan se on myös suuressa osassa kollageenin tuotannossa. Kollageenin vaikutukset näkyvät ulospäin, sillä kollageeni on tärkeä proteiini, joka pitää esimerkiksi hampaittesi, ihosi, ikenesi, kynsiesi sekä hiuksesi vahvoina ja terveinä.

 

B-Vitamiini

Riisijauhon, lehtikaalin, spirulinan sekä ohranorasjauheen kautta saat myös annoksesi B-vitamiinia. Nutri-greens sisältää tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia, foolihappoa sekä B6-vitamiinia, jotka toimivat parhaiten yhdessä ja ovat olennaisia erilaisissa kehon prosesseissa kuten aineenvaihdunnassa, psykologisissa toiminnoissa sekä punasolujen tuotannossa.

 

K-vitamiini

Sekoituksen lehtikaali, granaattiomena, parsakaali, pinaatti, mustaherukka ja alfalfa grass jauhe ovat kaikki myös hyviä K-vitamiinin lähteitä. K-vitamiini on yksi tärkeimmistä vitamiineista, joka tukee luustoasi ja auttaa esimerkiksi haavan tullessa veren hyytymisessä, jotta vuoto loppuu.

superfood viherjauhe smoothie

Beeta-karoteeni

Beeta-karoteeni on punainen/oranssi pigmentti, jota on löydettävissä useissa eri hedelmissä sekä vihanneksissa. Beeta-karoteenia on runsaasti erilaisissa punaisissa sekä oransseissa vihanneksissa kuten porkkanoissa, paprikoissa ja bataatissa. Beeta-karoteeni on A-vitamiinin yksi ensiasteista ja keho muuntaakin sen A-vitamiiniksi.

A-vitamiini on välttämätön vitamiini näön kannalta ja tukee erityisesti pimeällä näkemistä. Se osallistuu myös muihin tärkeisiin toimintoihin kuten immuunijärjestelmän toimintaan ja terveen ihon ylläpitoon ja uudistamiseen.

Total nutri-greens sisältää porkkanaa, pinaattia sekä lehtikaalia, jotka ovat kaikki hyviä beeta-karoteenin lähteitä.

Välttämättömät mineraalit

Vitamiini eivät ole ainoat tärkeät mikroravintoaineet joihin sinun kannattaa keskittyä kun haluat ylläpitää ja tukea terveyttäsi. Total nutri-greens on monen elintärkeän vitamiinin lisäksi myös täynnä:

Rauta

Rauta on tärkeä mineraali, jota tarvitset myös ravinnostasi. Voit jopa kärsiä anemiasta jos et saa tarpeeksi rautaa. Anemia voi olla terveydelle erittäin haitallista varsinkin pitkällä tähtäimellä, sillä keho käyttää rautaa kuljettamaan happea ympäri kehoa. Anemian oireet vaihtelevat ja niitä voivat olla esimerkiksi väsymys, jatkuva hengästymisen tunne ja sydämen tykytys.

Total nutri-greens sisältää spirulinaa sekä pinaattia, jotka ovat molemmat hyviä raudan lähteitä.

Mangaani

Lehtikaalin, spirulinan, ohranoraksen sekä punajuurijauheen takia tämä superfood -sekoitus sisältää myös runsaasti mangaania. Mangaani on keskeisessä asemassa luuston hyvinvoinnissa, aineenvaihdunnan toiminnoissa sekä sidekudoksen muodostuksessa.

superfood viherajauhe juomassa

Fosfori

Lehtikaali, ohranoras- ja pinaattijauhe, jotka ovat osa nutri-greens sekoitusta ovat kaikki myös hyviä fosforilähteitä. Fosfori tukee solujen kasvua osallistuen solujen normaalitoimintaan, mutta myös luustoa sekä hampaita.

Magnesium

Sekoituksen pinaattijauhe on kaiken lisäksi myös hyvä magnesiumin lähde. Magnesium on erityisesti paljon urheileville tai helposti stressaaville ihmisille tärkeä aine. Se osallistuu lihasten normaalitoimintaan, ja auttaa kehoa esimerkiksi proteiinisynteesissä. Magnesium auttaa myös vähentämään uupumusta ja väsymystä.

 

 

superfood -jauhe leivonnassa

Kuitu

 

Monet sekoituksen ainekset ovat myös hyvä kuidunlähde. Kuitu on yksi terveellisen ravitsemuksen kulmakivistä ja se tukee ruoansulatuselimistösi toimintaa. Kuitu auttaa suolen toiminnoissa sekä hyvän suolistobakteerikannan ylläpidossa. Sekoituksen moni ainesosa on erittäin kuiturikas – ohranoras, granaattiomena sekä mustaherukka erityisesti. Kuitu auttaa myös pitämään verensokerin tasaisena sekä alentaa kolesterolitasoja ja suojaa sydäntä erilaisilta sairauksilta.

Lehtivihreä

Lehtivihreä ei välttämättä kuulosta ensimmäiseltä asialta, jota luulet tarvitsevasi ruokavalioosi. On kuitenkin syy miksi kasvikset ovat niin terveellisiä ja lehtivihreällä on myös yllättäviä terveysvaikutuksia niin ihmisellekkin.

Lehtivihreän on joissakin tutkimuksissa todettu tukevan maksaa ja sen puhdistavaa vaikutusta. Lehtivihreä on siis oiva lisäravinne varsinkin jos suunnittelet detoxia. Lehtivihreä ehkäisee kehon tulehdustilaa ja voi hidastaa haitallisten bakteerien muodostumista tehden siitä myös oivan avun haavojen parantamiseen ja sairauksien ehkäisemiseen.

Milloin sinun kannattaisia syödä Total nutri-greenssiä?

Tämä superfood -sekoitus tarjoaa sinulle siis runsaasti terveyshyötyjä ja tukee olennaisia kehontoimintojasi. Saatat tässä vaiheessa enää miettiä, että koska onkin optimaalinen aika nauttia uutta superfood -sekoitustamme.

Total nutri greens superfood -sekoitusta voi lisätä ruokavalioon million tahansa ja koska tahansa. Suosittelemme kuitenkin siinä olevien piristävien ja väsymystä vähentävien aineiden takia, että aloitat sillä aamusi tai nautit sen päiväsaikaan varmistaaksesi, että päiväsi alkaa hyvin ja unesi ei häiriinny.

Total nutria greens superfood -sekoitus on saatavilla maustamattomana, persikka-mango, vadelma-karpalo tai greipin maussa. Se on siis superfood, joka ei todellakaan maistu vain vihreältä levältä vaan voit jopa parantaa smoothieidesi ja muiden ruokiesi makua sen avulla! Voit lisätä total nutri greens superfood -jauhetta mihin vain kuten smoothien tai ihan vain veden sekaan.

Total nutri greens superfood -sekoitus ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain nesteiden sekaan. Voit helposti sekoittaa sen myös osaksi pannukakkutaikinaasi tai rahkan sekaan antaen niille erilaisen twistin ja tietenkin terveyttä tukevan boostauksen!

Mitä enää siis odotat? Käy ostamassa omasi ja kurkkaa muutkin loistavat tuotteemme, jotka tukevat terveyttäsi ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein