Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

Impact EAA – Paras lisäravinne jonka avulla saat tuloksia

Impact EAA – Paras lisäravinne jonka avulla saat tuloksia
Grant Koch
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Grant Koch:n profiili
Lukuaika: 4 minuuttia

Oletko sinäkin käyttänyt kuukausia massanlisäämiseen ja lihaksenkasvattamiseen ja huomaat kovan työn valuvan hukkaan dieetin aloittaessasi? Kuvittele, että voisit ylläpitää kaiken kovall työllä hankitun lihaksen ja vain rasva sulaisi niiden päältä dieetin aikana pelkästään nauttimalla vähäkalorisen ja herkullisen aminohappojuoman treenin jälkeen - kuulostaa mahdottomalta, eikö?

Väärin.

Impact EAA kasvattaa lihasta samalla tavalla kuin heraproteiini, mutta ilman sen kaloreita, rasvaa tai sokereita. Joten jos et ole jo kuullut välttämöttömmistä aminohaposta (EAAs) me lupaamme, että ne löytyvät ostoskoristasi luettuasi tämän artikkelin.

EAA vittaa välttämättömiin aminohappoihin (essential amino acids) - nämä ovat rakennuspalikoita lihaksillesi ja voit saada ne vain oikeanlaisten ruoka-ainesten kautta.

Joten miten tämä uusi juoma oikein valmistuu? Ymmärtääksesi paremmin uusinta lisäravinnettamme laitoimme urheiluravitsemusasiantuntija ja personal trainer Grant Kochin kertomaan meille tuotteesta lisää.

Mitä on Impact EAA?

Ensimmäiseksi, Impact EAA on ennemänkin virkistävä juoma kuin maitopohjainen proteiinijuoma. Monen vatsa ei helposti kestä erilaisia maitopohjaisia proteiinijuomia ja moni joka yrittää esimerkiksi laihduttaa saatta ilahtua Impact EAA:n melkein mitättömästä kalorimäärästä.

Virkistäydy eri makuvaihtoehtojemme avulla: Cola, Mansikka-lime tai trooppiset hedelmät - ennen tai treenin jälkeen

Miksi on niin tärkeää, että saat kaikki välttämättömät aminohapot? Grant selittää: "Jos saamme ruoastamme kaikki välttämättömät aminohapot kykenee keho valmistamaan loput 11 aminohappoa itse."

“On todella tärkeää varmistaa riittävä ja tasainen aminohappojen saanti. Jos keho huomaa puutteen jonkin aminohapon kohalla alkaa se hajottamaan lihasta saadakseen tarvittavat aminohapot. Tämä johtaa lihasmassan pienentymiseen, sillä keho tarvitsee proteiinia lihaksista sen muihin toimintoihin."

Ruoka-aine, joka sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja sanotaan olevan hyvälaatuinen proteiini - Impact Whey Proteiinimme on hyvälaatuinen proteiini, sillä se sisältää kaikkia näitä 9 aminohappoa.

Grant jatkaa, “Impact EAA:lla on sama aminohappokoostumus kuin Impact Wheyllä, mutta siihen on lisätty ylimääräisiä haaraisia aminohappoja.”

Tämä tarkoittaa, että Impact EAA on myös hyvälaatuinen proteiini ja sen avulla voit maksimoida lihaskasvun.

Impact EAA on hyvälaatuinen proteiini, mutta niin on myös moni muu ruoka-aine tai muu vaihtoehtoinen proteiinilisäravinne, joten mikä tekee Impact EAA:sta niin erikoisen?

 

Sinun ei tarvitse huolehtia kaloreista

Toisin kuin muut hyvälaatuiset proteiinit kuten Impact Whey, joka sisätlää noin 100 kilokaloria per juoma saadaksesi kaikki tärkeät aminohapot ei Impact EAA sisällä ollenkaan kaloreita.

Jos haluat laihduttaa tai vähentää kalorisaantiasi on Impact EAA täydellinen, sillä siinä ei ole ollenkaan lisäkaloreita. 

Grant sanoo että, “Pitkään ylläpidettä kalorivaje saattaa myös helposti johtaa tilanteesen, jossa keho ryhtyy hajottamaan lihasta saadakseen kaikki välttämättömät aminohapot. Jos kehosi ei saa tarpeeksi energiaa käyttää se kehossasi olevia lihaksia korvaamaan siinä olevan energiavajeen. Impact EAA:n avulla voit kuitenkin säästää lihaksiasi ja tarjota keholle sen tarvitsemat aminohapot ilman että sen tarvitsee hajottaa siinä olevaa lihasta.”

 

Vähän sokeria

Moni makea proteiinijuoma sisältää usein myös paljon sokeria ja saatat miettiä onko tuo sokerimäärä todella tarpeellinen saadaksesi silti tarpeeksi proteiinia. Tätä sinun ei tarvitse kuitenkaan miettiä Impact EAA:n kanssa.

Se ei sisällä ollenkaan sokeria, mutta on silti herkullisen makea.

Sokeriset herkut johtavat helposti verensokerin nopeaan nousuun ja saa sinut himoitsemaan epäterveellisiä ruoka-aineita vielä enemmän tai kokemaan pian väsymyksen - tästä syystä jätimme sokerin kokonaan poist Impact EAA:sta.

 

Ei maitotuotteita

Jos koet, että maitotuotteet eivät sovi vatsallesi tai yrität muuten vaan välttää niitä saattaa Impact EAA olla sinulle täydellinen tapa varmistaa riittävä proteiininsaanti. Impact EAA:ssa ei ole ollenkaan maitotuotteita.

Ainoat maitotuotteet, jotka Impact EAA:ssa saattaa mahdollisesta olla johtuvat siitä, että tuote valmistetaan samoissa tiloissa kuin muut tuotteemme.

Grant selittää, “Laktoosi-intoleranssi on yksi yleisimmistä yliherkkyyksistä jonka kanssa moni painii, laktoosi saatta aiheutta monelle vaivaa kun he yrittävät etsiä hyvää proteiinilisäravinnetta.”

Impact EAA:n nauttiminen tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse uhrata proteiinisi laatua vain välttääksesi maitotuotteet tai niissä olevan laktoosin.

 

 

Nopea imeytyminen

Me kaikki haluamme antaa keholle sen tarvitsemat ravintoaineet mahdollisimman nopeasti ja tästä johtuen Impact EAA:n nopea imeytyminen tekee siitä myöskin täydellisen lisäravinteen.

Grant selittää, “Koska Impact EAA:n ei pidä sulaa kehossa yhtä kauaa kuin muiden proteiinilisäravinteiden, imeytyy se nopeasti kehoon ja kulkeutuu lihaksille hyötykäyttöön." 

 

Vegaaninen

Oletko vegaani ja olet saattanut hetken pohtia, mikä olisi sinulle sopiva proteiinilisäravinne? Sinun ei tarvitse enää miettiä asiaa.

Impact EAAt ovat täysin vegaanisia ja saat sitä kautta helposti kaikki välttämättömät aminohapot, joka saattaisi muuten käydä hieman hankalaksi.

Usein eri vegaaniset proteiinilähteet kuten pavut ja herneet sisältävät myös runsaasti hiilihydraatteja ja monen vatsa on myös helposti ärtynyt suuren määrän syötyään. Impact EAA tarjoaa helpon ja kätevän tavan saada riittävästi proteiinia ja kaikki välttämättömät aminohapot olit sitten vegaani tai et.

 

Muista siis tämä

Impact EAA tarkoittaa että sinun ei tarvitse enää huolehtia proteiinijuomasi kaloreista tai riittävästä proteiinisaannista. Voit olla varma siitä, että Impact EAA huolehtii oikean aminohappojen riittävästä saannista ja antaa kehollesi mitä se tarvitsee nopeasti ja helposti. Ei sokeria, ei kaloreita, ei maituotteita - pelkästään hyvät virkistävät maut ja helppokäyttöisyys

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Grant Koch
Writer and expert
Näytä Grant Koch:n profiili

Grant on urheiluravitsemusasiantuntija sekä sertifoitu strength-valmentaja. Hänellä on useampi diplomikoulutus ravintoon ja voimatreeniin liittyen sekä maisterin tutkinto urheilusta ja urheiluravitsemuksesta.

Grant on työskennellyt urheilun parissa jo yli vuosikymmenen ja hän on auttanut valmentamaan ammattilaisurheilijoita, urheilujoukkueita sekä tavallisia salillakävijöitä. Tällä hetkellä hän viettää suurimman osan ajastaan valmentaen fitness-ammattilaisia sekä muita urheilijoita.

Grant uskoo vahvasti siihen, että omien sanojen takana kannattaa seistä ja siksi hän onkin harrastanut voimaharjoittelua sekä kamppailulajeja yli 20 vuotta. Vapaa-ajallaan Grant on yleensä vaimonsa sekä tyttärensä kanssa kuin myös perheen koiran seurassa katsoen uusimpia Netflix-sarjoja.

Lue lisää Grantista ja hänen kokemuksistaan täältä sekä hänen personal training valmennuksista täältä.

myprotein