Lisäravinteet

Pre-workout osana Active Women sarjaamme | Naisten lisäravinteet

Pre-workout juoman avulla voit saada enemmän irti treenistäsi

Me kaikki tiedämme miten tärkeää on treenin jälkeen nautittu ravinto, tai mahdollisesti proteiinijuoma, ja miten se vaikuttaa palautumiseemme. Mutta, oletko ikinä miettinyt, että myös treeniä ennen nautitulla ravitsemuksella voi olla suuri vaikutus kehitykseemme? Nauttimalla pre-workout juoman saatat saada lisäboostia treeniisi, joka myös edesauttaa sinua tekemään paremman treenin ja jaksamaan paremmin treenin aikan. Myproteinilla on erityisesti naisille tehty ennen treeniä nautittava juoma osana active women tuotesarjaamme. Lue alapuolelta miksi sinun kannattaisi myös kokeilla sitä!

pre-workout naiset

Pre-workout juomalla nopeasti energiaa

Kuten tiedätkin, treenataksesi tarvitset energiaa. Jos tavoitteenasi on kuitenkin pudottaa painoa tai et muuten vaan halua syödä hirveästi kiinteää ruokaa ennen treeniä toimii preworkout täydellisesti sinulle. Active women preworkout -juoma antaa sinulle ja lihaksillesi juuri tarpeeksi energiaa, jota tarvitset treenisi aikana. Riittävän energian avulla jaksat paremmin ja onnistut myös tekemään tehokkaamman treenin, mikä edesauttaa rasvan palamista.

C-vitamiinit pre-workout juoman kautta

Pre-workout -juomassamme on myös lisättynä 40mg C-vitamiinia. Preworkout juomme ei siis vain pelkästään anna sinulle energiaa, mutta lisää terveellisen c-vitamiinin saantia. C-vitamiini auttaa sinua pysymään terveenä, mutta taistelee myös uupumusta vastaan.

Tue lihaksiasi

Active Women pre-workout juomamme sisätlää myös sinulle tärkeitä aminohappoja. Monet saattavat nauttia BCAA – juomia treenin aikana,  mutta niiden saaminen myös ennen treeniä voi edesauttaa kehitystäsi. Välttämättömien aminohappojen avulla voit vähentää treenistä aiheutvaa väsymystä. Lisäksi BCAA hidastaa lihasten hajoamista, joka johtuu treenin aiheuttamasta rasituksesta ja auttaa lihaksia kasvamaan tarjoamalla niiden tarvitsemia aminohappoja. Erityisesti yrittäessäsi pudottaa painoasi on tärkeää, että huolehdit kehosi saavan sille vättämättömät aminohapot. Keho yrittää kalorivajeessa ollessaan suojella aivoja joten se saattaa helposti hajottaa lihaksia saadakseen sen tarvitseman energian. Aminohappojen avulla estät tätä lihasten hajoamista ja varmistat, että pysyt myös kiinteänä etkä menetä vain lihasta kalorivajeessasi.

pre-workout ja treeni

Pidä keho tasapainossa treenin ajan

Pre-workout juomamme sisältää kookosvesijauhetta, joka on erittäin hyvä kaliumin lähde. Kalium auttaa nestetasapainon ylläpidossa ja nauttimalla sitä osana pre-workout juomaasi varmistat, että myös kehosi on valmis treeniin. Kaliumin on myös todettu lisäävän lihasten rasitussietokykyä joten sen avulla onnistut myös tekemään enemmän toistoja.

Pre-workout antaa myös energiaa

Kofeiini on erittäin hyödyllinen lisäravinne tukemaan treeniäsi. Pre-workout juomamme sisältää tietenkin myös siis kofeiinia! Tutkimusten mukaan ennen treeniä nautittu kofeiini voi auttaa parantamaan aerobista kuntoasi. Kofeiinin avulla saat myös lisäboostia, jonka avulla sinulla on energiaa treeniisi.

Monet preworkout -juomat sisältävät kuitenkin usein hurjia määriä kofeiinia. Tämä voi olla loppujen lopuksi jopa haitallista kehityksellesi jos tykkäät treenata iltaisin. Jos nautit runsaasti kofeiinia voi unenlaatusi heikentyä mikä taas on palautumisestasi pois. Olemme siis huomioineet tämän seikan juomassamme ja siksi se sisältääkin vain 75mg kofeiinia. Kofeiinimäärä on siis sama kuin mitä yhdessä kahvikupissa on. Saat siis juuri tarpeeksi energiaa, mutta onnistu silti nukahtamaan illalla. Juomame kofeiini on myös peräisin luonnonmukaisista lähteistä kuten vihreästä teestä ja guaranasta!

 

pre-workout juoma

Useat herkulliset makumme

Pre-workout juomamme löytyy useassa eri maussa joten löydät varmasti maun josta pidät! Ennen treeniä nautittavat juomamme ovat saatavilla esimerkiksi Omena-päärnyä, karpalo-granaattiomena, persikkatee sekä marja mauissa.

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiDaniela Flaszka

Daniela Flaszka

Writer and expert

Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä