Lisäravinteet

Proteiinipatukka Carb Crusher vie himot mennessään!

Ylivoimainen proteiinipatukka Carb Crusher!

proteiinipatukka

Mitä carb crusher sisältää ja miksi se on markkinoiden paras proteiinipatukka?

Tiesitkö, että keskiverto suklaapatukka sisältää noin 25g sokeria? Sokeriset suklaapatukat sisältävät suurimmaksi osin vain tyhjää energiaa – siis puhdasta sokeria. Nauttimalla suklaapatukan syöt helposti kerralla koko päivän lisätyn sokerin saantisuosituksen verran. Monet meistä kuitenkin haluavat herkutella usein, ja suklaapatukka voi toimia juurikin sinulle täydellisenä motivaattorina jaksaa syödä muuten terveellisesti. Jos löydät itsesi usein karkkihyllyn edestä, mutta haluaisit kuitenkin samalla vältellä sokerin syöntiä on meillä täydellinen ratkaisu sinulle – uusi carb crusher proteiinipatukka.

Proteiinipatukka on loistava korvike tavalliselle suklaapatukalle. Carb crusherimme ovat erittäin proteiinipitoisia ja sisältävät vain vähän sokeria. Ne kuitenkin maistuvat aivan samalta kuin tavalliset suklaapatukat, mutta sen sijaan, että ne aiheuttaisivat nopean piikin verensokerissasi ja tyydyttäisivät himosi vain hetkeksi, tarjoavat ne kehollesi sen tarvitsemia mikro- ja makroravintoaineita ja pitävät sinut kylläisenä pidempään!

Carb crushereissa on 21g proteiinia ja 20 eri tärkeää vitamiinia sekä kivennäisainetta, mutta vain 2,7g sokeria.

proteiinipatukka

Milloin proteiinipatukka kannattaa nauttia?

Vastaus kysymykseen on melko yksinkertainen: voit nauttia carb crusherin koska tahansa! Koska carb crushereissa on niin vähän sokeria sopivat ne jokaiseen tilanteeseen. Nauti proteiinipatukka siis kotona, toimistolla, ennen salia tai sen jälkeen – tai aina kun mielesi tekee jotain hyvää! Carb crusherit sopivat täydellisesti herkkunälkään ilman, että koet huonoa omatuntoa herkuttelusta.

3 Herkullista makua

Voi olla vaikeaa löytää proteiinipatukka, joka erottuu muista niin maun kuin ravintoarvojen puolesta, mutta carb crusher ylittää odotukset molempien osalta heittämällä! Voit valita kolmesta eri herkullisesta mausta:

proteiinipatukka

Tummasuklaa ja merisuola

Patukan pohja koostuu pehmeästä mutta juuri sopivan sitkeästä tummastasuklaasta johon on lisätty hieman merisuolaa vahvistamaan sen eri makuja. Pohjan päällä on runsas kerros karamellitäytettä sekä rouskuvia muroja. Tämä kaikki on vielä päällystetty silkinpehmeällä tummasuklaakerroksella.

proteiinipatukka

Mansikkajuustokakku

Mansikkajuustokakun makuinen proteiinipatukka, joka on päällystetty maitosuklaalla. Sen sisältä löytyy myös rapeita murokohtia ja venyvää toffeeta.

 

proteiinipatukka

Pähkinä-karamelli

Vastustamaton caramel nut maku koostuu pähkinän makuisesta pehmeästä pohjasta, joka on päällystetty karamellikerroksella antaen sille rikkaan ja suussasulavan maun sekä maitosuklaakuorrutteella.

 

proteiinipatukka

 

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosiDaniela Flaszka

Daniela Flaszka

Writer and expert

Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.


Haluatko tietoa mahtavista tarjouksistamme? Tilaa uutiskirjeemme Tilaa