Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

THE Amino+ markkinoiden paras amino-juoma

THE Amino+ markkinoiden paras amino-juoma
Daniela Flaszka
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

THE Amino+ — Esittelyssä urheiluravitsemuksen uusin sukupolvi

Kirjoitettu: Lauren Dawes

Käännös: Daniela Flaszka

Tarkastettu ravitsemustiedon osalta: Jennifer Blow, koulutettu ravitsemusasiantuntija

 

Muuta palautumisaikaasi tällä ainutlaatuisella aminohapposekoituksella. Tämä tuote on koostettu ylivoimaiseksi ja sen yhdistelmä erilaisia korkealaatuisia aktiivisia ainesosia yhdessä kaksivaiheisen imeytymissysteemin avulla korjaa lihasvaurioita sekä tukee palautumistasi pidemmän aikaa.

Runsaan 14g aminohappoja – joista 6g on BCAA:ta – sekä muiden patentoitujen hyvinvointia tukevian aineosien kanssa tässä lisää syitä miksi sinun kannattaisi ottaa THE Amino+ osaksi ruokavaliotasi.

**insert PhaseTech beadlet image – you will receive this soon**

PhaseTech™ BCAA:t

THE Amino+ tarjoaa sinulle runsaat 6 grammaa BCAA:ta per annos. PhaseTechin aminohapposekoitus on myös suunniteltu monivaiheiseksi eli se vapauttaa aminohapot hitaammin kehon käytettäväksi jolloin saat itsestäsi irti enemmän sekä pidemmän ajan.

Yhdeksästä eri välttämättömästä aminohaposta BCAA viittaa kolmeen niistä tärkeimpään. Nämä kolme ovat leusiini, isoleusiini sekä valiini ja ne muodostavat noin 35% lihaksissa olevista välttämättömistä aminohapoista.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä aminohapot, erityisesti leusiini, lisää proteiinisynteesiä ja samalla vähentäen proteiinien hajoamista lepotilassa olevissa lihaksissa.1 BCAA:t ovat siis yksinkertaisesti avainasemassa proteiiniaineenvaihdunnassa, joka vaikuttaa lihasten kasvuun sekä lihasvaurioiden korjaantumiseen.

Muut tutkimukset ovat myös osoittaneet, että BCAA:illa on myös positiivinen vaikutus lihasten palautumiseen treenin jälkeen ja koehenkilöt raportoivat myös lihaskipujen sekä lihasväsymyksen vähentymistä nautittuaan BCAA:ta.2

PhaseTech™ glutamiini

Olemme lisänneet tuotteeseen myös glutamiinia, joka on erittäin suosittu aminohappo ja tunnettu sen suuresta roolista proteiinisynteesissä.3 Keho käyttää glutamiinia supistuessaan ja ilman sitä treenin aikainen suorituskyky voi laskea.

Vapaat aminohapot

Vapaiden aminohappojen lisääminen tuotteeseen tarkoittaa sitä, että siinä on hurjat 14 grammaa aminohappoja. Saat siis nopeasti ja helposti kaiken tarvitsemasi ja oivan annostuksen erilaisia vapaita aminohappoja kuten arginiinia, sitrulliinia, tyrosiinia, tauriinia yhdessä hitaammin vapautuvien BCAA:iden kanssa.

Parantunut ravintoaineiden imeytyminen

Jotta kehosi voi saada eniten irti tuotteessa olevista aminohapoista olemme myös lisänneet BioPerine®:ä, jonka on todettu tukevan ja lisäävän vitamiinine ja mineraalien imeytymistä.4 Tämän lisäksi tuotteessa on myös AstraGin®:iä, jonka on erityisesti todettu lisäävän aminohappojen imeytymistä.5

Mielialan kohentuminen

Tuotteen tehot eivät perustu vain siinä oleviin aminohappoihin. Olemme nimittäin lisänneet myös mielialaa kohentavaa adaptogeeniä nimeltään KSM-66® ashwagandha, joka on perinteinen yrtti, jota on käytetty jo vuosituhansien ajan.

Tutkimusten mukaan ashwagandhalla on tulehdusta estäviä ominaisuuksia ja se vähentää myös haitallista stressiä6 — tehden siitä voimakkaan, luonnollisen hyvää mieltä lisäävän ja kovaan treeniin sopivan lisäravinteen.

Kenelle tuote on?

Jos haluat saavuttaa tavoitteesi ja saada ylivoimaisia tuloksia sekä tukea lihastesi palautumista on tämä tuote juuri sinulle. Mielestämme tämä on markkinoiden parhain ja ainutlaatuisin aminohapposekoitus ja sopii juuri niille jotka haluavat saada itsestään vielä enemmän irti ja tukea kehittymistään vieden sen täysin uudelle tasolle.

Milloin aminohappoja kuuluu nauttia?

Kaksivaiheinen aminohappojen imeytyminen tekee tuotteesta hyvän ennen, aikana ja jälkeen treenin nautittavan lisäravinteen. Se kohottaa mielialaasi koko päivän ajan ja tukee lihastesi ylläpitoa sekä korjaamista.

Voit nauttia THE Amino+:a koska tahansa, sillä jätimme siitä tarkoituksella kofeiinin pois, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia unestasi.

 
the amino+

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

  1. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  2. Shimomura, Y., Yamamoto, Y., Bajotto, G., Sato, J., Murakami, T., Shimomura, N., … & Mawatari, K. (2006). Nutraceutical effects of branched-chain amino acids on skeletal muscle.The Journal of nutrition136(2), 529S-532S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition17(4), 307-314.
  4. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  5. AstraGin; NuLivScience; Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.
Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein