Siirry pääsnäyttöön
Lisäravinteet

THE Pre-workout+

THE Pre-workout+
Daniela Flaszka
Writer and expert6 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

Esittelyssä uuden sukupolven lisäravinteet | Pre‐Workout +

Kirjoittanut: Lauren Dawes

Tarkistanut: Ravitsemusterapeutti Jennifer Blow

Tällä uudella lisäravinteella pääset varmasti aloittamaan tehokkaan harjoittelun. Voimakas lisäravinne on suunniteltu juuri niille, jotka haluavat saada kaiken irti treenistään – 110 prosenttisesti!

Kofeiini

Kofeiini on yllättävän tärkeä ja suosittu ainesosa monissa lisäravinteissa – mutta ei turhaan. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet uudestaan ja uudestaan kofeiinin positiiviset vaikutukset liikuntaan sen tehoa lisäävän ja väsymystä poistavan vaikutuksen ansiosta. Innovatiivisella PhaseTech‐tekniikalla Pre‐Workout + ei anna sinulle vain yhtä kofeiinipiikkiä. Huipputehokkaat harsoketjut irtoilevat vaiheittain tarjoamalla treenaajalle entistä kestävämmän sarjan energiansiirtoja.

Parantunut keskittymiskyky ja kestävyys

Hyvä treeni ei synny pelkällä hyvällä fyysisellä ponnistuksella. Mukaan täytyy ottaa myös oikea asenne ja ajattelutapa, mutta se on usein helpommin sanottu kuin tehty. Maanantai‐iltana pitkän työpäivän jälkeen sohva kuulostaisi paljon houkuttelevammalta kuin kyykkyprässi, eikö? Tällaisen tilanteen iskiessä Pre‐Workout + voi auttaa potkaisemaan moottorin käyntiin. Sen sisältämän kofeiinin ansiosta kehon valppaus ja keskittymiskyky paranevat. Myös muutaman uuden ainesosan (esimerkiksi huperzine‐A ja apha‐GPC) ansiosta sekä fyysinen että henkinen suorituskyky paranee ja tehostuu entisestään.

Tehostunut vasodilataatio (eli verisuonten laajeneminen)

Pre‐Workout + sisältää uusia ja erinomaisia ainesosia: sekä VASO6‐uutetta, että orapihlajamarjauutetta lisäämällä varmistamme verisuonten luonnollisen vasodilataation eli lisääntyneen verenkierron. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lihakseen voidaan toimittaa enemmän ravintoaineita sekä happea energian tuottamiseksi. VASO6 on patentoitua vihreää teetä sisältävää uutetta, jolla on luonnollisia vasodilataatioominaisuuksia. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että se on 10‐kertaa tehokkaampaa kuin esimerkiksi argiini.

Tehostaa ravintoaineiden imeytymistä Vielä loppuun on hyvä mainita ravintoaineiden imeytymisen tärkeydestä. Pre‐Workout + lisäravinne sisältää AstraGin‐lisää, jonka on osoitettu parantavan aminohappojen imeytymistä. Lisäravinteeseen on lisätty myös Bioperine‐lisää, jonka taas on osoitettu parantavan vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä. Keho saa siis jokaisen tärkeä aminohapon, vitamiinin ja kivennäisaineen talteen.

Kenelle?

Pre‐Workout + on tarkoitettu kaikille treenaajille, jotka haluavat viedä treeninsä uudelle tasolle. Olitpa sitten pro‐urheilija tai arkitreenaaja – tämä on oikea vastaus kaikkiin kysymyksiisi.

Milloin ottaa?

Jotta saisit kaiken irti tästä voimakkaasta lisäravinteesta, suosittelemme ottamaan annoksen PreWorkout + lisää noin 30 minuuttia ennen harjoituksen alkua. Tämä antaa keholle hieman etumatkaa korkean suorituskyvyn takaavien ainesosien käsittelyyn ja imeytymiseen.

Muista vielä tämä:

Superlisäravinteet saavat aikaan supertuloksia! Vapauta kaikki voimasi käyttöön uuden sukupolven PhaseTech ‐tuotevalikoiman avulla.

the pre-workout

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein