Siirry pääsnäyttöön
Daniela Flaszka
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Daniela Flaszka:n profiili

Esittelyssä uuden sukupolven lisäravinteet | Whey +

Kirjoittanut: Ravitsemusterapeutti Jennifer Blow

Muut proteiinilisät saivat juuri kovan kilpailijan – esittelyssä Whey + lisäravinne. Tämän lisäravinteen avulla pääset toden teolla parantamaan lihastesi kasvua sekä palautumista. Whey + yhdistää puhtaimman version heraproteiinin isolaatista tarjoten kaiken sen, mitä tällaisen lisäravinteen tulisikin sisältää.

GroPlex

Whey + on lisätty GroPlex‐sekoitusta tehostamaan ruoansulatusta. Myös sen sisältämän kaseiinin ansiosta proteiinia vapautuu asteittain lihaksiin, joka taas tehostaa lihasten jaksamista pitkän harjoituksen ajan. Lisäksi juuri vähän aikaa sitten tehty tutkimus osoitti, että GroPlex pystyy kaksinkertaistamaan veriplasman insuliinipitoisuudet – tarkoittaen parempaa proteiinisynteestiä, lihasten kasvua ja niiden palautumista.

PhaseTech

Whey + tarjoaa peräti 6 grammaa BCAA:ta per annos. Kolme yhdeksästä keholle olennaisesta aminohaposta on haarautuneita aminohappoja (leusiini, isoleusiini sekä valiini). Tutkimukset ovat osoittaneet rityisesti leusiinin lisäävän uusien lihasproteiinien muodostumista. Yksinkertaisesti siis tiivistettynä, aminohapoilla on hyvin keskeinen rooli lihasten rakentamis‐ ja korjausprosessissa.

PhaseTech Glutamiini

Whey + lisäravinteeseen on sisällytetty glutamiinia, joka tunnetaan sen tärkeästä roolista osana proteiinisynteesiä. Tätä kehon omaa aminohappoa käytetään lihasten supistumisen ja lihasproteiinin synteesin aikana. Ilman glutamiinia lihasten kasvu estyy.

Heraproteiini

Tähän lisäravinteeseen on yhdistetty heraproteiinin‐isolaatin puhtainta muotoa, josta on suodatettu suurin osa rasvoista ja hiilihydraateista pois. Se tekee tästä lisästä massiivisen 90 prosentin proteiiniravinteen.

Kenelle?

Jos haluat tehdä kovan työn kuntosi ja urheilutavoitteidesi saavuttamiseksi, miksi et tekisi vielä yhtä asiaa niiden eteen. Tämä kehittynyt ja astetta pidemmälle viety proteiinilisä on kaikille niille, jotka haluavat rikkoa esteitä ja saada aikaan parempia tuloksia.

Milloin ottaa?

Proteiinin ja aminohappojen asteittaisen vapautumisen takia Whey + olisi ihanteellista nauttia heti harjoittelun jälkeen ennen syömistä (esimerkiksi heti aamulla herättyä tai ennen aterioita).

Muista vielä tämä:

Superlisäravinteet saavat aikaan supertuloksia! Vapauta kaikki voimasi käyttöön uuden sukupolven PhaseTech ‐tuotevalikoiman avulla.

phasetech parhaimmat lisäravinteet

Blogin artikkelien tarkoituksena on antaa vinkkejä ja jakaa tietoja ravitsemukseen ja treeniin liittyen eikä niitä tule sekoittaa lääkärin antamiin ohjeistuksiin. suosittelemme aina kääntymään alan ammattilaisen kuten lääkärin puoleen mikäli olet tekemässä suuria muutoksia ruokavalioosi

Daniela Flaszka
Writer and expert
Näytä Daniela Flaszka:n profiili
Daniela on auktorisoitu 4. tason EHFA Personal Trainer ja kuuluu täten EREPS:in (The European Register of exercise Professionals) auktorisoituihin personal trainereihin. Hän on aikaisemmin saanut Itä-Suomen Yliopistolta todistuksen liikuntalääketieteiden ja terveystieteiden perusteista vuonna 2016. Tällä hetkellä Daniela opiskelee Amsterdamissa urheiluliiketoimintaa ja saa liikuntatieteiden kandidaattinsa vuonna 2020. Tämä koulutus tarjoaa hänelle mahdollisuuden työskennellä johtamisen ja liiketalouden puolella urheilumaailmassa. Daniela nauttii terveellisestä sekä tasapainoisesti elämäntavasta. Urheilu, erityisesti salitreenaaminen, sekä ravitseva ruoka ovat isossa osassa hänen arkipäiväänsä ja hän on myös todella kiinnostunut työskentelystä urheilusektorilla valmistauduttuaan. Daniela uskoo, että tasapaino on avainasemassa terveellisen elämän saavuttamisessa tai ylläpidossa ja siksi on tärkeää kuunnella sekä kehoa kuin mieltä. Lue lisää Danielasta täältä.
myprotein