Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

2 maukasta tuorepuuroa | Vita Coco X Myprotein Keittiö

2 maukasta tuorepuuroa | Vita Coco X Myprotein Keittiö
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tässä 2 herkullista uutta tapaa ruokkia kookosvesiriippuvuuttasi!

Ihmiset ympäri mailman eivät tunnu saavan tarpeekseen kookosvedestä – ja siihen löytyy monia syitä. Se ei ole ainoastaan makeaa ja virkistävää, vaan myös täynnä tärkeitä ravintoaineita, kuten C-vitamiinia ja elektrolyyttejä.

Tämä tekee siitä loistavan treenin jälkeisen juoman, sillä se auttaa nopeasti nesteyttämään ja täydentämään elektrolyyttivarastot, jotka tyhjentyvät hikoillessasi treenin aikana. Itse asiassa jotkin tutkimukset ovat osoittaneet, että se voikin olla parempi nesteyttäjä harjoittelun jälkeen kuin tavallinen vesi. 1,2

Olemme lyöttäytyneet yhteen Vita Cocon kanssa - UK:n numero 1 kookosvesi brändi – antaaksemme sinulle nämä makeat ja yksinkertaiset reseptit, jotka tulevat muuttamaan tapasi nauttia kookosvettä.

Piditpä sitten enemmän suklaa-kookos yhdistelmästä tai hedelmäisestä trooppisesta mausta, nämä tuorepuurot ovat makusensaatio, jolla voit aloittaa päiväsi vahvasti. Niissä on runsaasti proteiinia, C-vitamiinia, tärkeitä elektrolyyttejä ja tervellinen annos hiilihydraatteja antamaan sinulle myös energiaa. Varsinaista tehopolttoainetta!

Molemmista resepteistä tulee 2 annosta, joten voit valmistaa kaiken kerralla ja jättää annoksen jääkaappiin seuraavan päivän aamiaista varten.

 

2 annosta molemmista resepteistä

https://youtu.be/YvQpSYXwFyg

Ainekset

Suklaatuorepuuro:Trooppinen tuorepuuro:

Valmistus

  1. Molempia reseptejä varten lisää kaurahiutaleet, proteiinijauhe ja Vita coco Pressed Coconut Water suljettavaan astiaan tai lasipurkkiin. Jos teet Trooppista tuorepuuroa, lisää joukkoon myös chian siemenet.
  2. Sekoita kaikki hyvin keskenään  ja jätä jääkaappiin tekeytymään yön ajaksi.

Kun olet valmis syömään, ota puurosta uolet kulhoon ja jätä puolet jääkaappiin vielä seuraavaksi päiväksi. Lisää täytteet päälle ja jää koukkuun!

 

Ravintoarvot:

Kalorit  Proteiini Hiilihydraatit Rasva
Suklaapuuro 251 16.1g 28.3g 6.7g
Trooppinen puuro 276 15.8g 37.7g 6.2g

 

Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein