Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Halloumi-Wrapit

Halloumi-Wrapit
Lauren Dawes
Writer and expert3 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Värikkäät kasvikset ja halloumi tuovat väriä päivään.Lounaan valmistus on ehkä tylsin iltarutiini, mutta ruoan preppaus auttaa helpottamaan seuraavaa päivää ja pysymään tavoitteissa. Kokeile uusia makuja lounaslaatikkoon tämän halloumi-wrap reseptin avulla. Tarvitset vain vihanneksia ja halloumia, ja työntää koko komeus uuniin – niin helppoa se on!4 annosta

Ainekset

  • 3 paprikaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl extra virgin oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl oregano
  • 200 g halloumi
  • 200 g hummusta
  • Ripaus vettä
  • 4 täysjyvä tortillaa
  • Kourallinen pinaattia tai salaatinlehtiä

 

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 200°C.
  2. Samalla kun uuni lämpenee, levitä pilkotut paprikat, kesäkurpitsa ja punasipuli leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle. Sirottele sitten kasvisten päälle oliiviöljy sekä suola ja oregano. Kääntele kasviksia käsin tai lastalla, jotta öljy ja mausteet sekoittuvat hyvin joukkoo. Paista uunissa 10 minuuttia.
  3. Pilko halloumi noin 1cm paksuisiksi siivuiksi ja jätä odottamaan seuraavaa vaihetta.
  4. Laita hummus pieneen kulhoon ja tee siitä hieman kevyempää lisäämällä pieni ripaus vettä joukkoon – näin se levittyy helpommin.
  5. Kun kasvikset ovat olleet uunissa noin 10 minuuttia, lisää halloumi mukaan uunipellille ja paista koko komeutta vielä toiset 10 minuuttia.
  6. Lämmitä tortillat mikroaaltouunissa noin 20 sekunnin ajan.
  7. Aloita wrapin rakentaminen levittämällä 1-2 ruokalusikallista hummusta tortillan pintaan. Lisää sitten ¼ vihanneksista ja halloumista ja lisää päälle kourallinen pinaattia tai salaatinlehtiä. Tee tiivis wrap taittamalla vastakkaiset puolet täytteiden päälle ja sitten rullaamalla pohja ylös. Toista kaikille neljälle tortillalle.
  8. Leikkaa wrapit puoliksi ja kääri folioon, tai laita suoraan rasiaan odottamaan seuraavan päivän lounasta.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit467
Rasvan kokonaismäärä25g
Hiilihydraatit yhteensä35g
Proteiini21g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein