Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

3 ainesosan terveellinen jäätelö – banaani & maapähkinävoi | Resepti

3 ainesosan terveellinen jäätelö – banaani & maapähkinävoi | Resepti
Evangeline Howarth
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Evangeline Howarth:n profiili
Lukuaika: 2 minuuttia

Koitatko pysyä tiukemmassa ruokavaliossa, mutta et kykene vastustamaan lusikallista herkullista jäätelöä illallisen jälkeen? Tämä terveellinen jäätelö muuttaa täysin pelin hengen. Terveellinen jäätelö on helppo rakentaa nopeasti ja yksinkertaisista aineksista ja voit silti tyydyttää sillä makeanhimosi. Tämä terveellinen jäätelö on ilman lisättyä sokeria, turhaa rasvaa sekä ilman turhia ylimääräisiä kaloreita.

Ennen kuin huolestut siitä, että joudut valmistamaan tätä jäätelöä kauan voimme taata, että jäätelön tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tämä terveellinen jäätelö saa makeutensa ainoastaan maapähkinävoista sekä banaanista - luontaisesti.

Maapähkinävoi on myös todella hyvä lisä jälkiruokiin ja saat helposti lisättyä proteiinisaantiasi. Ainekset tulee vain sekoittaa yhteen ja jätskiannos on valmis!

Annoksia: 4

Voit kurkata ohjeen ravitsemussisällön postauksen lopusta. 

Ainekset:

banana ice cream

Valmistus:

1. Vuoraa leivontavuoka leivinpaperilla. Viipaloi  banaanit tasaisesti vuoan päälle.

2. Aseta vuoka pakastimeen 2-3 tunniksi tai kunnes banaanit ovat jäätyneet kokonaan.

3. Kun banaanit ovat jäätyneet ota ne ulos pakastimesta ja kaada tehosekoittimeen.

4. Lisää maapähkinävoi ja loraus maitoa ja sekoita kunnes koostumus on kermainen.

5. Lusikoi seos kulhoon ja nauti. Voit ripotella päälle suklaahippuja tai hieman sokeritonta siirappia tuomaan eri makuvivahteita.

Ravintosisältö

Per annos

Kalorit 203kcal 54 Kaloria rasvasta
% Päivittäinen saanti *
Rasva 6g 9%
Hiilihydraatit 36g 12%
Proteiini 4g 8%
Evangeline Howarth
Writer and expert
Näytä Evangeline Howarth:n profiili

Evangeline on harrastanut kilpaurheilua jo pienestä pitäen ja auktorisoituna RYA Dinghy-ohjaajana hän ymmärtää hyvin ravinnon tärkeyden extreme- ja kestävyyslajeissa. Ravinnon tärkeys tuli hänelle erityisen selväksi kun hän kilpaili GBR joukkueessa ja toimi yliopistojoukkueensa kapteenina sekä valmentajana.

Vapaa-ajallaan Evangeline rakastaa juoksemista - erityisesti maratoneja. Viikonloppuisin Evangelinen voi löytää vesiurheilun parista tai vaeltamasta. Paras tapa viettää ilta hänen mielestään on ensin tehdä HIIT - tai kyykkytreeni ja sen jälkeen syödä paljon tulista kasvisruokaa - Nam!

Lue lisää Evien kokemuksista täältä.

myprotein