Ruokaohjeet

4 aineksen vegaani suklaamousse

Tulet ehkä yllättymään siitä, mikä korvaa kananmunan tässä vegaanissa jälkiruokareseptissä.


@healthy_floflo on luonut jälleen yksinkertaisen reseptin, jolla maailman vegaani kuukausi tuntuu kivuttomalta testiltä. Tämän 4 aineksen suklaa-appelsiinimousse on täydellinen kotitekoinen herkku, joka tyydyttää makeanhimot pilaamatta makroja. Eikä tämän tekemiseen mene todellakaan kauan aikaa.

Tässä vegaaniystävällisessä reseptissä kananmunat vaihtuvat kikherneveteen – kyllä, siis kirjaimellisesti siihen veteen, jossa kikherneet ovat purkissa. Sillä saadaan aikaan ilmava moussemainen koostumus ilman eläinperäisiä tuotteita.

2 annosta

 

Ainekset

Valmistus

  1. Sulata tumma suklaa ja jätä sivuun odottamaan.
  2. Sekoita kulhossa kikhernevesi sähkövatkaimella. Vaahtomaisen koostumuksen saamiseksi voit joutua vatkaamaan muutaman minuutin. Tiedät sen olevan valmista, kun voit kääntää kulhon ylösalaisin eikä vaahto tipu.
  3. Kun vaahto on valmista, lisää siihen makeutusaine ja sekoita.
  4. Lisää hitaasti vaahdon joukkoon sulatettu suklaa käyttäen hienoja liikkeitä pohjalta päälle. Kun suklaa on sekoittunut vaahtoon, kaada seos suosikkilasiisi ja jätä jääkaappiin tekeytymään 2 tunniksi.

Pilko päälle suklaa-appelsiinin makuinen Vegan Double Dough Brownie sekä hieman appelsiinin kuorta.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 309
Total Fat 15.5g
Total Carbohydrates 31.7g
Protein 7g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä