Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

BBQ Nyhtökana-burgeri

BBQ Nyhtökana-burgeri
Lauren Dawes
Writer and expert12 kuukautta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Tässä on päivällinen tehty oikein.

@kirstyfletcher on loihtinut todella mehukkaan burgeri-reseptin, johon voit upottaa hampaasi. Kevyt briossisämpylä, pohjalla tuorejuustoa, välissä BBQ nyhtökanaa kruunattuna sulalla cheddar-juustolla – siinäpä vasta makuelämys, joka osuu ja uppoaa milloin tahansa. 2 annosta

Ainekset

 • 2 briossisämpylää
 • 130 g kananrintaa
 • 40 g Sugar-Free Sauce (BBQ)
 • 40 g kevyt tuorejuustoa
 • 20 g kevyt cheddar-juustoa
 • Suolaa ja pippuria oman maun mukaan

Valmistus

 1. Mausta kana suolalla ja pippurilla, sekä muilla mahdollisilla mausteilla oman makusi mukaan. Kypsennä kanaa air fryerissa 10-12 minuuttia 200°C. Varmista, että kana on täysin kypsää ennen seuraavaa vaihetta. Jos sinulla ei ole air fryeria, voit kypsentää kanat uunissa 20-30 minuuttia 200°C.
 2. Kun kana on kypsää, revi se paloiksi veitsellä ja haarukalla. Lisää runsaasti BBQ-kastiketta revityn kanan joukkoon ja sekoita hyvin.
 3. Ota briossisämpylät ja levitä niille kevyt tuorejuustoa. Jaa kana kahdelle sämpylälle ja ripottele päälle raastettua cheddar-juustoa.
 4. Laita sämpylät täytteineen air fryeriin tai esilämmitettyyn uuniin ja paista kunnes juusto on sulanut ja sämpylä hieman paahtunut.
 5. Nauti välittömästi lämpimänä!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit302
Rasvan kokonaismäärä9g
Hiilihydraatit yhteensä29g
Proteiini28g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein