Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Crispy Layered Bar Granola | Granola-resepti, jossa reilusti proteiinia

Crispy Layered Bar Granola | Granola-resepti, jossa reilusti proteiinia
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Oletko tympääntynyt kaupan sokerisiin granola-vaihtoehtoihin?

Jos pidät rouskeesta, mutta et pidä sokerisesta granolasta, meillä on sinulle ratkaisu.

Tämä @healthy_floflo:n herkullinen ja paljon proteiinia sisältävä resepti on makea ja yksinkertainen tapa ottaa kontrolli siitä, mitä granolasi sisältää ja sitä voi myös personoida omien mieltymysten mukaan lisäämällä esimerkiksi rusinoita, kuivattuja hedelmiä, suklaahippuja, tai mitä vaan.

Tämä granola-resepti on vaihtanut sokerin luonnolliseen vaahterasiirappiin ja lisännyt mukaan uutta Crispy Layered Bar -proteiinipatukkaamme, viedäkseen granola aivan uudelle tasolle. Etkö ole vielä kuullut näistä patukoista? Olemme varmoja, että ne ovat kohta Top 3 -suosikeissasi kaikista proteiinipitoisista välipaloista.

Nämä patukat ovat saatavilla maussa Chocolate Caramel tai White Chocolate Peanut ja niissä on  uskomattoman hyvä maku  ja tekstuuri sekä 16g proteiinia, mutta vain 200 kaloria.Suosittelemme lämpimästi pitämään laatikollisen (tai kaksi) aina kaapissa kaikenlaisia  väipalahätätapauksia varten.6 annosta 

https://youtu.be/CSbx4q9ua7E

Ainekset

Granola Resepti

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 150°C.
  2. Sekoita pienessä kulhossa keskenään sulatettu  kookosöljy ja  vaahterasiirappi. Aseta  syrjään.
  3. Sekoita toisessa kulhossa yhteen kaurahiutaleet, pähkinät, kaneli ja suola. Kaada sitten kookosöljyn ja siirapin sekoitus mukaan ja sekoita hyvin.
  4. Lisää joukkoon kananmunan valkuaiset (tämä on avainaines granolan paakkuuntumiseen). Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille ja paista  15-20 minuuttia.
  5. Pilko sillä välin Crispy Layered Bar pieniksi kuutioiksi. Kun granola on valmis, ota pelti pois uunista ja anna sekoituksen jäähtyä useita minuutteja ennen proteiinipatukan palojen lisäämistä seoksen päälle.  
  6. Käytä käsiäsi sekoittamaan granolan aineksia. Nauti maidon tai jogurtin kanssa, tai jopa sellaisenaan!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit293
Rasvan kokonaismäärä13g
Hiilihydraatit yhteensä113g
Sokeri10g
Proteiini9g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein