Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Helpot ja terveelliset suklaa-maapähkinä-riisikakut

Helpot ja terveelliset suklaa-maapähkinä-riisikakut
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Terveellinen välipala sopii mukaan kiireiseen menoon ja sisältää 5g proteiinia per riisikakku.

Maapähkinävoi ja suklaa on kieltämättä yksi parhaista komboista. Maapähkinävoin suolaisuus yhdistettynä suklaan makeuteen on täydellinen yhdistelmä.

Flo (@healthy_floflo) meille tämän terveelisen välipalan, jolla saat lisää energiaan päivään, sekä 5g proteiinia jokaisesta riisikakusta. Tämä resepti onnistuu, vaikka sinulla olisi peukalo keskellä kämmentä, sillä tarvitset vain 3 ainesosaa ja valmistuksessa on vain kaksi vaihetta. 

https://youtu.be/M8bhZW1gJIc

 

Ainekset

  • 6 riisikakkua
  • 6 rklmaapähkinävoita
  • 60-70 g sulatettua tummaa suklaata
  • Sormisuolaa ripoteltuna päälle. Tämä on vaihtoehtoinen, mutta Flon mukaan se tekee selkeän eron makuun!

Valmistus

  1. Levitä 1rkl maapähkinävoita jokaiselle riisikakulle ja dippaa sitten sulatettuun suklaaseen. Ripottele päälle hieman sormisuolaa.
  2. Jäähdytä jääkaapissa noin 5-10 minuuttia.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit184
Rasvan kokonaismäärä11g
Hiilihydraatit yhteensä21g
Proteiini5g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein