Terveellinen välipala sopii mukaan kiireiseen menoon ja sisältää 5g proteiinia per riisikakku.
Maapähkinävoi ja suklaa on kieltämättä yksi parhaista komboista. Maapähkinävoin suolaisuus yhdistettynä suklaan makeuteen on täydellinen yhdistelmä.
Flo (@healthy_floflo) meille tämän terveelisen välipalan, jolla saat lisää energiaan päivään, sekä 5g proteiinia jokaisesta riisikakusta. Tämä resepti onnistuu, vaikka sinulla olisi peukalo keskellä kämmentä, sillä tarvitset vain 3 ainesosaa ja valmistuksessa on vain kaksi vaihetta.
Ainekset
- 6 riisikakkua
- 6 rkl maapähkinävoita
- 60-70 g sulatettua tummaa suklaata
- Sormisuolaa ripoteltuna päälle. Tämä on vaihtoehtoinen, mutta Flon mukaan se tekee selkeän eron makuun!
Valmistus
- Levitä 1rkl maapähkinävoita jokaiselle riisikakulle ja dippaa sitten sulatettuun suklaaseen. Ripottele päälle hieman sormisuolaa.
- Jäähdytä jääkaapissa noin 5-10 minuuttia.
Nutritional Facts
Amount per serving
Calories | 184 |
---|---|
Total Fat | 11g |
Total Carbohydrates | 21g |
Protein | 5g |