Ruokaohjeet

Helpot ja terveelliset suklaa-maapähkinä-riisikakut

Terveellinen välipala sopii mukaan kiireiseen menoon ja sisältää 5g proteiinia per riisikakku.

Maapähkinävoi ja suklaa on kieltämättä yksi parhaista komboista. Maapähkinävoin suolaisuus yhdistettynä suklaan makeuteen on täydellinen yhdistelmä.

Flo (@healthy_floflo) meille tämän terveelisen välipalan, jolla saat lisää energiaan päivään, sekä 5g proteiinia jokaisesta riisikakusta. Tämä resepti onnistuu, vaikka sinulla olisi peukalo keskellä kämmentä, sillä tarvitset vain 3 ainesosaa ja valmistuksessa on vain kaksi vaihetta. 

 

Ainekset

  • 6 riisikakkua
  • 6 rkl maapähkinävoita
  • 60-70 g sulatettua tummaa suklaata
  • Sormisuolaa ripoteltuna päälle. Tämä on vaihtoehtoinen, mutta Flon mukaan se tekee selkeän eron makuun!

Valmistus

  1. Levitä 1rkl maapähkinävoita jokaiselle riisikakulle ja dippaa sitten sulatettuun suklaaseen. Ripottele päälle hieman sormisuolaa.
  2. Jäähdytä jääkaapissa noin 5-10 minuuttia.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 184
Total Fat 11g
Total Carbohydrates 21g
Protein 5g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä