Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Helppo ja maukas Sweet Chilli kanawrap

Helppo ja maukas Sweet Chilli kanawrap
Lauren Dawes
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Miksi mennä pikaruokalaan, kun voit syödä näitä!

Kana on yksi luotettavimmista proteiinin lähteistä, kun haluat rakentaa lihasmassaa ja vahtia makrojasi, mutta pelkkä kana ja riisi voi alkaa nopeasti tulla korvista ulos. Kokeile siis välistä tätä @emmafituk_ helppoa reseptiä, jolla saat taas kanan maistumaan uudella tavalla. Paistettua kanaa kauramurukuorrutuksella pejmeän wrapin sisällä runsaan sweet chilli kastikkeen ja haluamiesi lisukkeiden kanssa – kuulostaako lupaavalta? 19g proteiinia ja 27g hiilihydraatteja ja näiden lisäksi 10/10 maku, joten nämä wrapit toimivat niin lounaana kuin kevyenä iltaruokanakin. Ne toimivat myös vaativammallekin yleisölle ja voit tarjoilla ne air fryer ranskalaisten kera illallisvieraille.
2 wrappia

Ainekset

 

Valmistus

  1. Sekoita leivänmurut, mausteet kanalle sekä kaurahiutaleet yhteen kulhoon.
  2. Leikkaa kana siivuiksi, kasta kananmunavalkuaiseen ja sitten mauste-murusekoitukseen.
  3. Paista kanat pannulla.
  4. Lämmitä samalla tortilla wrappeja hetki mikrossa ja lisää niihin majoneesi, sweet chilli -kastike sekä muut lisukkeet.
  5. Kun kana on kypsää ja kauttaaltaan kullanruskeaa, lisää ne wrappeihin ja kuorruta vielä kauttaaltaan sweet chilli -kastikkeella.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit210
Rasvan kokonaismäärä3g
Hiilihydraatit yhteensä27g
Proteiini19g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein