Ruokaohjeet

Jogurttijäädyke | Proteiinipitoinen helppo välipala

Makea proteiinipitoinen herkku sopii loistavasti salin jälkeen ensi nälkään.


Tykkätkö rapsakoista välipaloista, mutta välttelet sipsejä ja keksejä? @healthy_floflo on loihtinut juuri sinulle sopivan reseptin, helppo rouskuva välipala jogurtista. Yksi siivu tätä jogurttijäädykettä sisältää vain 80 kaloria, joten tämä on myös makroystävällinen vaihtoehto, jolla voi lisätä proteiinia päivään.

Hänen salaisuutensa on lisätä ruhtinaallinen annos maapähkinävoita jogurtin sekaan. Voit tehdä tästä juuri omanlaisen version vaihtamalla mauksi suosikkiproteiinisi ja lisäämällä haluamiasi täytteitä. Flo tekee täydellisen yhdistelmän lisäämällä tummaa suklaata, pilkottuja manteleita ja makeita mustikoita, joten tämä on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Ideaalista olisi valmistaa satsi tätä terveellistä herkkua sunnuntai-iltana, jotta sinulta löytyy jääkaapista helposti välipalaa koko edessä olevan viikon ajan. Me rakastamme herkullisia, proteiinipitoisia välipaloja käden ulottuvilla heti salitreenin jälkeen, jotta pääsee heti tankkaamaan.

10 siivua

Ainekset

Valmistus

  1. Lisää jogurtti, Impact Whey Protein ja maapähkinävoi kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kun seos on hyvin sekoittunut, levitä se tasaiselle alustalle astiaan yhdeksi isoksi kerrokseksi. Flo laittaa astiaan aina ensin leivinpaperia, jotta levy irtoaa helpommin.
  3. Lisää suosikkitäytteesi tai käytä reseptin mukaan manteleita, tummaa suklaata ja mustikoita.
  4. Kun olet valmis, laita seos pakastimeen tekeytymään parin tunnin ajaksi, kunnes se on kiinteä.
  5. Poista pakastimesta ja leikkaa paloiksi (tai yksinkertaisesti riko levy käsilläsi) ja nauti välipalasta! Pidä ylimääräiset levyt rasiassa pakastimessa ja nappaa aina kun tarvitset makea ja helppoa välipalaa.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 80
Total Fat 3.4g
Total Carbohydrates 4.5g
Protein 8.3g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä