Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Kanelipullavohvelit | 15 minuutin proteiinipitoinen vegaani aamiainen

Kanelipullavohvelit | 15 minuutin proteiinipitoinen vegaani aamiainen
Laura Myllykoski
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Nämä maukkaat vegaanit proteiinivohvelit valmistuvat vain 15 minuutissa! Tarvitset vain vohveliraudan tai silikonisen vohvelimuotin ja muutaman yksinkertaisen aineksen. Tai voit tehdä taikinasta myös pannukakkuja!6-8 annosta

Ainekset

Vohveleihin:Täyte:

Valmistus

Vohvelit:
  1. Yhdistä ensin maito ja sitruunamehu kulhossa ja sekoita hyvin keskenään. 
  2. Sekoita sitten keskenään jauhot, Vegan Protein Blend, leivinjauhe, suola ja kaneli.
  3. Lisää siirappi maidon sekaan ja kaada sitten maitosekoitus kuivien aineiden sekaan ja vispilöi hyvin. Lisää joukkoon sitten myös sulatettu kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan seisoa noin 5-10 minuuttia.
  4. Lämmitä vohvelirauta, suihkauta siihen öljyä ja paista sitten vohvelit raudan ohjeiden mukaisesti. Jos käytät silikonimuottia, lämmitä uuni 220°C tai kiertoilmauuni 200°C. Kaada taikina muottiin ja laita päälle leivinpaperi ja paino, joka estää vohveleita kohoamasta. Paista uunissa 9-10 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat.
Täyte:Täyte valmistuu yksinkertaisesti sekoittamalla yhteen vegaani tuorejuusto ja Flavdropsit. Lisää Flavdropseja oman maun mukaan.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit179
Rasvan kokonaismäärä8g
Hiilihydraatit yhteensä18g
Proteiini9g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein