Nämä maukkaat vegaanit proteiinivohvelit valmistuvat vain 15 minuutissa! Tarvitset vain vohveliraudan tai silikonisen vohvelimuotin ja muutaman yksinkertaisen aineksen. Tai voit tehdä taikinasta myös pannukakkuja!
6-8 annosta
Ainekset
Vohveleihin:
- 300ml valitsemaasi kasvimaitoa
- 1 tl sitruunamehua
- 115g täysjyväjauhoja
- 75g Vegan Protein Blend (Natural Vanilla)
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 50ml kookosöljyä (sulatettuna)
- 50ml vaahterasiirappia tai hunajaa
- Ripaus suolaa
Täyte:
- 100g vegaani tuorejuustoa
- 1 tl vaniljauutetta tai 10-12 tippaa Vanilla Flavdrops
Valmistus
Vohvelit:
- Yhdistä ensin maito ja sitruunamehu kulhossa ja sekoita hyvin keskenään.
- Sekoita sitten keskenään jauhot, Vegan Protein Blend, leivinjauhe, suola ja kaneli.
- Lisää siirappi maidon sekaan ja kaada sitten maitosekoitus kuivien aineiden sekaan ja vispilöi hyvin. Lisää joukkoon sitten myös sulatettu kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan seisoa noin 5-10 minuuttia.
- Lämmitä vohvelirauta, suihkauta siihen öljyä ja paista sitten vohvelit raudan ohjeiden mukaisesti. Jos käytät silikonimuottia, lämmitä uuni 220°C tai kiertoilmauuni 200°C. Kaada taikina muottiin ja laita päälle leivinpaperi ja paino, joka estää vohveleita kohoamasta. Paista uunissa 9-10 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat.
Täyte:
Täyte valmistuu yksinkertaisesti sekoittamalla yhteen vegaani tuorejuusto ja Flavdropsit. Lisää Flavdropseja oman maun mukaan.