Ruokaohjeet

Kanelipullavohvelit | 15 minuutin proteiinipitoinen vegaani aamiainen

Nämä maukkaat vegaanit proteiinivohvelit valmistuvat vain 15 minuutissa! Tarvitset vain vohveliraudan tai silikonisen vohvelimuotin ja muutaman yksinkertaisen aineksen. Tai voit tehdä taikinasta myös pannukakkuja!

6-8 annosta

Ainekset

Vohveleihin:

Täyte:

Valmistus

Vohvelit:

  1. Yhdistä ensin maito ja sitruunamehu kulhossa ja sekoita hyvin keskenään. 
  2. Sekoita sitten keskenään jauhot, Vegan Protein Blend, leivinjauhe, suola ja kaneli.
  3. Lisää siirappi maidon sekaan ja kaada sitten maitosekoitus kuivien aineiden sekaan ja vispilöi hyvin. Lisää joukkoon sitten myös sulatettu kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan seisoa noin 5-10 minuuttia.
  4. Lämmitä vohvelirauta, suihkauta siihen öljyä ja paista sitten vohvelit raudan ohjeiden mukaisesti. Jos käytät silikonimuottia, lämmitä uuni 220°C tai kiertoilmauuni 200°C. Kaada taikina muottiin ja laita päälle leivinpaperi ja paino, joka estää vohveleita kohoamasta. Paista uunissa 9-10 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat.

Täyte:

Täyte valmistuu yksinkertaisesti sekoittamalla yhteen vegaani tuorejuusto ja Flavdropsit. Lisää Flavdropseja oman maun mukaan.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 179
Total Fat 8g
Total Carbohydrates 18g
Protein 9g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert

Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä