Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Kauraomenapaistos | Air Fryer resepti

Kauraomenapaistos | Air Fryer resepti
Lauren Dawes
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Tässä resepti, jolla saat käyttöä air fryerille!Kukapa olisi arvannut, että näin yksinkertainen välipala voisi maistua niin hyvälle! Terveellisten reseptien kuningatar @healthy_floflo on jälleen kerran luonut todellaan maukkaan herkun, joka tyydyttää makeannälän pilaamatta kuitenkaan makroja.Tässä reseptissä on käytetty luonnollista makeutusta hunajalla, joka saa nämä kaurapaistoksella täytetyt omena maistumaan makealta aamiaiselta murojen sijaan – tai tyydyttämään makean himoja päivällisen jälkeen. Tämä kauraomenpaistos on todella helppo valmistaa ja mikä parasta – se on myös täysin vegaaninen!2 annosta

https://youtu.be/UhLdIo4A7L4

 

Ainekset

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa yhteen kaurahiutaleet, pekaanipähkinät, kookosöljy, kaneli, hunaja ja suola.
  2. Leikkaa omenat puoliksi, poista molempien puolikkaiden keskiosa lusikalla ja täytä ontto osa sitten kaurasekoituksella.
  3. Paista omenoita air fryerissa 10-12 minuuttia 180°.
  4. Koristele kauraomenapaistokset vaahterasiirapilla kun omenat ovat vielä kuumia ja nauti!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit327
Rasvan kokonaismäärä14g
Hiilihydraatit yhteensä50g
Proteiini3g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein