Ruokaohjeet

Kermaiset Maapähkinä-Kana-Nuudelit

Nämä herkulliset, pähkinäiset nuudelit ovat täydellinen ateria valmistaa keskellä viikkoa.

Minimaalinen määrä tekemistä on se mitä keskellä viikkoa aterian valmistukselta kaipaa. Mitä jos voisit tulla töistä kotiin, keittää vettä ja ottaa paistinpannu esille ja sitten ollakin jo syömässä 15 minuutin sisään? Sitten jää aikaa muillekin asioille.

Tämä maukas maapähkinävoikastike hivelee varmasti makuhermojasi, emmekä yhtään ihmettele jos haluat lisätä sitä kaikkiin nuudeleihisi tästä eteenpäin.

4 annosta

 

Ainekset

  • 4 nuudelilevyä
  • 400 g kanarintaa paloiteltuna
  • 200 g parsakaalia
  • 200 g porkkanaa
  • 2 rkl sweet chili -kastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 60 g maapähkinävoita
  • 1 tl valkosipulisuolaa
  • Ripottele hienonnettuja cashewpähkinöitä annoksen päälle
  • Ripottele seesaminsiemeniä annoksen päälle

 

Valmistus

  1. Lisää nuudelilevyt kattilaan ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Jätä valmistumaan 5 minuutiksi.
  2. Suihkuta paistinpannuun vähäkalorista paistoöljyä. Lisää kana pannulle, mausta, ja paista kunnes kana on kokonaan kypsää. Lisää paloitellut porkkanat ja parsakaali pannulle ja ripottele joukkoon valkosipulisuola.
  3. Sekoita erillisessä kulhossa yhteen sweet chili -kastike, hunaja, soijakastike ja maapähkinävoi. Lisää tämä kastike sitten kanan joukkoon paistinpannulle ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon aavistus vettä saadaksesi kastikkeen koostumuksesta kevyempää.
  4. Lisää siivilöidyt nuudelit pannulle muiden ainesten joukkoon ja sekoita hyvin.
  5. Annostele ruoka suosikkikulhoosi ja lisää päälle hienonnettuja cashewpähkinöitä ja seesaminsiemeniä.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 473
Total Fat 12.1g
Total Carbohydrates 52.1g
Protein 40g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä