Kaipaatko nopeaa ja herkullista ideaa päivälliseksi? Tässä tulee.
Nämä Niall Kirklandin kermaiset maapähkinänuudelit ovat täyttävä ateria, joka on myös täynnä makua. Ja ne ovat tietenkin vegaaneita, eivätkä vie sinulta koko iltaa valmistaa.
Riippuen siitä, kuinka tehokas olet pilkkomaan aineksia leikkuulaudalla, tämän reseptin valmistus tuskin vie sinulta edes 15 minuuttia. Siinäpä vasta resepti meidän makuumme. Jokainen annos sisältää myös vaikuttavan 17g proteiinia – mikä on tietenkin kasviperäistä.
Nämä nuudelit ovat myös täydellinen pohja mille tahansa suosikeillesi – höyrytetylle parsakaalille, maissille, punaiselle paprikalle, sienille, mitä tahansa tekeekin mieli saadakseen lisää vihanneksia.
4 annosta
Ainekset
Kastikkeeseen:
- 1 rkl seesamiöljyä
- 4 rkl All-Natural Peanut Butter (Crunchy)
- 1 rkl srirachaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl vaahterasiirappia
- ½ llime (mehuna)
Nuudeleihin:
- 1 rkl kookosöljyä
- 2 kevätsipulia (pilkottuna)
- 2 valkosipulin kynttä (raastettuna)
- 2cm pala inkivääriä (raastettuna)
- 600g wokkivalmiita kasvipohjaisia nuudeleita
- Kourallinen murskattuja maapähkinöitä
- 1 rkl soijakastiketta
Koristeluun:
- Murskattuja pähkinöitä
- Kevätsipulia
- Korianteria
Valmistus
- Sekoita kastikkeen kaikki ainekset keskenään pienessä kulhossa, kunnes se on tasainen seos.
- Lämmitä kookoöljy wokilla tai paistinpannulla ja lisää kevätsipuli. Paista miedolla lämmöllä 3 minuuttia ja lisää sitten valkosipuli ja inkivääri. Paista vielä 1-2 minuuttia jatkuvasti sekoittaen.
- Lisää nuudelitja paistakunnes ne ovat valmiita.
- Sekoita maapähkinäkastike ja maapähkinät nuudeleihin ja ne ovat valmiita tarjottavaksi!
- Koristele vielä maapähkinöillä, kevätsipulilla ja korianterilla.