Ruokaohjeet

Proteiinijäätelö kolmella tapaa

Valmistaudu pääsemään proteiinitavoitteisiisi tänä kesänä jääkylmällä herkulla.


Kaipaatko virkistävää tapaa syödä proteiinisi kesän lämpimillä ilmoilla? Me tarjoamme siihen ratkaisun näillä helpoilla kotitekoisilla jäätelöillä. Maku on yhtä hyvä kuin aidossa tavarassakin, mutta kaloreita vain murto-osa, sillä vaihdoimme pohjan rasvattomaan jogurttiin ja karsimme kaiken lisätyn sokerin.

Teimme vaihtoehdoiksi kolme klassista yhdistelmää — täyteläinen suklaa-maapähkinä, silkkinen valkosuklaa-vadelma, sekä mehukas vesimeloni.

Makujen yhdistely on helppoa ja voit myös kokeilla erilaisia lisukkeita aina pähkinöistä marjoihin ja hedelmiin tai vaikkapa proteiinipatukan palasiin.

Suosittelemme pitämään aina jonkin verran pakastimessa  aurinkoisia päiviä varten.

2 annosta kaikista resepteistä

Ainekset

Suklaa-maapähkinä

Valkosuklaa-vadelma:

Mehukas vesimeloni:

Valmistus

1. Laita maito, jogurtti ja proteiinijauhe blenderiin ja sekoita seos tasaiseksi. Kaada pakastamisen kestävään astiaan.

2. Lisää haluamasi lisukkeet — Peanut Butter Cup -palaset, tuoreet vadelmat ja sokeriton siirappi ovat aina hyvä vaihtoehto.

3. Pakasta vähintään 4 tuntia ja tarjoile haluamiesi lisukkeiden kanssa. Tai tartu vain lusikkaan ja käy suoraan kiinni!

 

Ravintoarvot per annos:

Kalorit Proteiini Hiilihydraatit Rasva
Suklaa-maapähkinä 322 32g 20.4g 12.4g
Valkosuklaa-vadelma 227 25.6g 19.6g 5.3g
Mehukas vesimeloni 205 25.3g 15.5g 4.3g

 Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä