Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Maapähkinä-juustokakku | Proteiinipitoinen jälkiruoka

Maapähkinä-juustokakku | Proteiinipitoinen jälkiruoka
Monica Green
Writer and expert1 vuosi Ago
Näytä Monica Green:n profiili
Helppo ja nautinnollinen jälkiruoka, minä tahansa viikonpäivänä.Miksi juustokakun pitäisi olla vain erikoistapauksiin? Nauti proteiinipitoista herkkua minä tahansa viikonpäivänä tämän maapähkinä-juustokakku-reseptin avulla. Se ei ole ainoastaan herkullinen, vaan myös todella helppo valmistaa.

Ainekset

Valmistus

1. Esilämmitä uuni 175°C. 

2. Murskaa keksit hienoiksi muruiksi, joko käsin tai kaulimella.3. Sekoita keksimurut sulatettuun voihin ja hunajaan.4. Jaa seos pieniin paistovuokiin ja painele taikina vuokien pohjiin niin, että se peittää koko pohjan.5. Paista keksipohjia 10 minuuttia uunissa.6. Sekoita isossa kulhossa keskenään tuorejuusto, jogurtti, proteiinijauhe ja maapähkinävoi.7. Kaada seos keksitaikinoiden päälle vuokiin ja tasoita päältä.

8. Paista juustokakkuja 20 minuuttia 175°C, laske sitten lämpötila 150°C ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

9. Ota juustokakut pois uunista ja anna jäähtyä. Laita kakut vielä jääkaappiin ainakin kolmeksi tunniksi tekeytymään.10. Kun juustokakut ovat kokonaan jäähtyneet ja jähmettyneet, koristele täytteillä. Kokeile ripotella päälle maapähkinävoita ja proteiinilevitettä, sekä koristella mansikoilla ja mustikoilla.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit427
Rasvan kokonaismäärä20g
Hiilihydraatit yhteensä31g
Proteiini25g
Monica Green
Writer and expert
Näytä Monica Green:n profiili
Monica on alunperin Etelä-Lontoosta ja hänellä on tutkinto Filosofiassa Leedsin yliopistosta. Hän löysi rakkauden salitreeniin opiskeluiden aikana, jolloin painoharjoittelu veti häntä puoleensa, sillä se auttoi häntä selviämään stressaavasta opiskelijaelämästä. Monica on kehittänyt kirjoitustaitojaan kirjoittamalla säännöllisesti suositulle opiskelijasivustolle. Hänestä on mahtavaa yhdistää hänen rakkautensa kirjoittamiseen hänen sali-treenamisen intohimoonsa. Vapaa-aikanaan Monica rakastaa kokkaamista, uusien ravintoloiden kokeilemista ystävien kanssa sekä uusien kävelyreittien tutkimista.
myprotein