Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Makroystävällinen pizza – runsaasti proteiinia

Makroystävällinen pizza – runsaasti proteiinia
Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Näytä Laura Myllykoski:n profiili

Voihan pizza syödä viikon jokaisena päivänä?

Pizzaperjantai vaatii normaalisti soittoa paikalliseen pizzeriaan, mikä valitettavasti tarkoittaa myös lovea lompakkoon. Voit vastustaa kiusausta, mutta perjantai ei tunnu samalta ilman pizzaa. Onneksi @counting_zaros pelastaa pankkitilimme ja makromme tällä maukkaalla päivällisellä, joka sopii hyvin viikonloppuun.

Ja mikä parasta, ruoka on täysin personoitavissa. Jos pidät ananaksesta pizzassa, niin kukaan ei tuomitse sinua. Voit lisätä haluamasi täytteet pohjan päälle ja nauttia pizzasta juuri sellaisena kuin siitä pidät, mutta makroystävällisesti.1 annos

https://www.instagram.com/p/Cbez70fFj13/

 

Ainekset

Pohjaa varten:
  • 65g tavallisia jauhoja
  • 100g vähärasvaista kreikkalaista jogurttia
  • 3g leivinjauhetta
Lisukkeet:
  • 25g BBQ-kastiketta
  • 80g vähärasvaista mozzarellajuustoa
  • 20g kinkkua
  • 25g lihaa
  • 10g pepperonia

Valmistus

  1. Lämmitä uuni ensin 180 asteeseen.
  2. Laita jauhot ja leivinjauhe kulhoon ja sekoita hyvin keskenään.
  3. Lisää kreikkalainen jogurtti ja sekoita kunnes taikina on valmis.
  4. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä, joihin on suihkutettu öljyä. Anna reunojen nousta hieman paperien alta, jotta saat “reunuksen” pizzalle. Laita uuniin 5-6 minuutiksi.
  5. Kun reunus on ruskea, poista pohja uunista ja lisää valitsemasi täytteet.
  6. Laita takaisin uuniin paistumaan noin 5 minuutiksi (pidä koko ajan silmällä) ja nauti sitten hyvillä mielin.

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit616
Rasvan kokonaismäärä18g
Hiilihydraatit yhteensä62g
Proteiini51g
Laura Myllykoski
Writer and expert
Näytä Laura Myllykoski:n profiili
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
myprotein