Ruokaohjeet

Makroystävällinen pizza – runsaasti proteiinia

Voihan pizza syödä viikon jokaisena päivänä?


Pizzaperjantai vaatii normaalisti soittoa paikalliseen pizzeriaan, mikä valitettavasti tarkoittaa myös lovea lompakkoon. Voit vastustaa kiusausta, mutta perjantai ei tunnu samalta ilman pizzaa. Onneksi @counting_zaros pelastaa pankkitilimme ja makromme tällä maukkaalla päivällisellä, joka sopii hyvin viikonloppuun.

Ja mikä parasta, ruoka on täysin personoitavissa. Jos pidät ananaksesta pizzassa, niin kukaan ei tuomitse sinua. Voit lisätä haluamasi täytteet pohjan päälle ja nauttia pizzasta juuri sellaisena kuin siitä pidät, mutta makroystävällisesti.

1 annos

 

Ainekset

Pohjaa varten:

  • 65g tavallisia jauhoja
  • 100g vähärasvaista kreikkalaista jogurttia
  • 3g leivinjauhetta

Lisukkeet:

  • 25g BBQ-kastiketta
  • 80g vähärasvaista mozzarellajuustoa
  • 20g kinkkua
  • 25g lihaa
  • 10g pepperonia

Valmistus

  1. Lämmitä uuni ensin 180 asteeseen.
  2. Laita jauhot ja leivinjauhe kulhoon ja sekoita hyvin keskenään.
  3. Lisää kreikkalainen jogurtti ja sekoita kunnes taikina on valmis.
  4. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä, joihin on suihkutettu öljyä. Anna reunojen nousta hieman paperien alta, jotta saat “reunuksen” pizzalle. Laita uuniin 5-6 minuutiksi.
  5. Kun reunus on ruskea, poista pohja uunista ja lisää valitsemasi täytteet.
  6. Laita takaisin uuniin paistumaan noin 5 minuutiksi (pidä koko ajan silmällä) ja nauti sitten hyvillä mielin.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 616
Total Fat 18g
Total Carbohydrates 62g
Protein 51g


Laura Myllykoski

Laura Myllykoski

Writer and expert


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä