Ruokaohjeet

Mocha Frappe proteiinikahvi | Coffee Boost Whey

Tämä Coffee Boost Wheyllä höystetty proteiinikahvi on täydellinen aamun aloitus.


Coffee Boost Whey on täynnä proteiinia ja sisältää energisoivan sekoituksen oikeaa kahvijauhetta, guaranaa ja vihreää kahvia. Jokainen annos sisältää 95mg kofeiinia ja 20g proteiinia. Siinäpä vasta vahvan aamun avaus!

Saatavilla on myös kaksi herkullista makua –– Iced Coffee ja Caramel Macchiato, joilla saat makean ja virkistävän juoman loihdittua heti aamusta ja aamupäivän piristykseksi.

Niall Kirkland on vienyt aamukahvin aivan uudellee tasolle tällä mocha frappe reseptillä. Tarvitset vain kourallisen aineksia, hyvän tehosekoittimen ja tietysti reilusti kermaa päälle – nam!

1 annos

Ainekset

Päälle:

Valmistus

  1. Lisää kaikki ainekset yhteen tehosekoittimessa ja sekoita kunnes seos on täysin tasaista.
  2. Koristele lasi Sugar-Free Syrup -suklaakastikkeella ja kaada sitten frappe lasiin. Pursota päälle kerma ja ripottele sen päälle raastettu tumma suklaa.

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 291
Total Fat 8.4g
Total Carbohydrates 22.2g
Protein 31.3g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä