Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Piparkakku-proteiinipannukakut | Brunssista jouluinen

Piparkakku-proteiinipannukakut | Brunssista jouluinen
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

On se aika vuodesta kun voit tehdä kaiken jouluiseksi. Tämä tarkoittaa myös aamusi pannukakkuja.

Olet sitten suhteellisen taitava keittiössä tai välttelet sitä melkein täysin lupaamme, että tämä resepti on tie menestykseen (täydellisten pannukakkujen muodossa). Resepti koostuu vain neljästä yksinkertaisesta reseptistä ja voit tehdä sen minä päivänä tahansa.

Annoksia 1

Ainekset

Vaihtoehtoiset päälliset

Valmistus

  1. Laita banaani ja munat tehosekoittimeen ja sekoita kunnes seos on pehmeää.
  2. Lisää sitten proteiinijauhe ja kaurahiutaleet ja sekoita uudelleen.
  3. Lämmitä hieman öljyä tai voita keskikokoisessa pannussa ja kaada sitten 1/4 taikinastasi pannulle. Jos haluat paksuja pannukakkuja,  odota 15 sekuntia ja kaada pannulle vielä hieman lisää taikinaa.
  4. Anna paistua noin minuutin ja käännä pannukakku sitten ympäri. Anna paistua vielä toinen minuutti. Ota pannukakku pois pannulta ja aseta se lautaselle.
  5. Toista sitten lopulla taikinalla kunnes olet käyttänyt kaiken ja vieressäsi on upea kasa pannukakkuja. Päällystä suosikki päällisilläsi - me päätimme käyttää sokerionta siirappia sekä kermavaahtoa.
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein