Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Proteiinipannukakut vuoassa | Helppo ja nopea aamupalaresepti

Proteiinipannukakut vuoassa | Helppo ja nopea aamupalaresepti
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Mullista aamurutiinisi tällä herkullisella aamiaisreseptillä.

Unohda aamustressi ja pannukakkujen paistaminen rasvassa vain sen takia että ne eivät jäisi pannuun kiinni. Sinun ei tarvitse edes stressata pannukakun hajoamista sitä kääntäessäsi. Tällä reseptillä loihdit proteiinipitoisen, terveellisen mutta sitäkin herkullisemman aamiaisen, jonka voit myös valmistaa etukäteen muille aamuille. Ainoa ero pannulla tehtyihin on näiden muoto, mutta sisältö on aina se millä on väliä muutenkin!

Valmistat helposti yksinkertaisen pannukakkutaikinan, mutta kaadat sen vain vuokaan ja annat kypsyä uunissa. Me päätimme päällystää pannukakun mustikoilla ja mansikoilla, mutta voit valita suosikkilisukkeesi. Esimerkiksi suklaahiput ja banaani menisivät todella hyvin.

Parasta tässä reseptissä on se, että voit helposti varautua koko viikkosi aamiaisiin. Säästät todella paljon aikaa ja voit vain napata uuden neliön aamulla ja saada runsaasti proteiinia heti aamusta.

 

Annoksia: 9

Ainekset:

Valinnaiset lisukkeet:

Valmistus

  1. Lämmitä uuni  220°C.
  2. Lisää munat isoon kulhoon ja vatkaa hyvin rikki. Lisää sitten maito ja jatka vatkaamista.
  3. Lisää sitten vehnäjauho, leivinjauhe, proteiinijauhe ja vatkaa kunnes kaikki aineet ovat hyvin sekoitettu.
  4. Vuoraa vuoka ensin leivinpaperilla ja kaada taikina sitten sen päälle. Käytä lastaa tai lusikkaa levittääksesi taikinan tasaisesti.
  5. Aseta lisukkeesi taikinan päälle. Me päätimme mennä tällä kertaa marjaisilla lisukkeilla, mutta voit laittaa täytteeksi mitä ikinä haluat.
  6. Paista 15 minuuttia tai kunnes pannukakku on saanut hieman väriä pintaan.
  7. Leikkaa neliöiksi ja nauti! Voit myös syödä pannukakut myöhemmin ja jääkaapissa ne säilyvät jopa viisi päivää.
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein