Ruokaohjeet

Proteiinipitoiset maapähkinävoikeksit | Reseptit

Proteiinipitoiset maapähkinävoikeksit

Lukuaika: 2 minuuttia
Niall Kirklandin hauska sekoitus makeutta, maapähkinää ja proteiinia tyydyttää varmasti jokaisen sokerihirmun mielen. Nämä makeat voileipäkeksit ovat täynnä maukasta riisiproteiinia sekä kauraa, joiden ansiosta ne ovat täydellisiä nautittavaksi juuri harjoittelun jälkeen.Jos Niall Kirklandin reseptit eivät ole vielä tuttuja, kannattaa pyörähtää hänen Instagram tilillään @niallkirkland, joka täyttyy päivittäin herkullisita proteiinijälkiruoista sekä ateriavalmistelunikseistä. Alla pääset osaksi tämän herran herkullista maapähkinävoikeksi‐ reseptiä.Voit kurkata keksien ravintosisällön postauksen lopusta.

 

Ainekset

 

maapähkinävoikeksit proteiinilla

Valmistus

  1. Laita ensin maapähkinävoi jääkaappiin, jotta se hyytyy
  2. Vatkaa kookosöljy ja -sokeri isossa kulhossa ja lisää kananmunat
  3. Sekoita toisessa kulhossa kaurajauhot ja proteiinijauhe yhteen ja lisää jauhoseos vatkaten kookosöljyn ja -sokerin kanssa.
  4. Kun ainekset ovat sekoitettu hyvin lisää suklaahiput. Peitä elmukelmulla ja anna jäähtyä 30 minuuttia. Kun odotat taikinan valmistumista voit lämmittää uunin 190 asteeseen.
  5. Ota sitten maapähkinävoi ja valmistettu keksitaikina esille ja pyörittele keksitaikinasta palloja. Pallojen tulisi olla noin golf-pallojen kokoisia.
  6. Aseta taikinapallot pellille leivinpaperin päälle ja paina niiden keskikohta sitten lättäniksi. Keskikohdan tulisi olla noin 1-1,5cm paksuinen.
  7. Lisää teelusikallinen maapähkinävoita kunkin keksin keskikuoppaan ja taita taikinareunat sitten peittämään kuoppa.
  8. Aseta keksit uuniin ja paista 20 minuuttia. Kun keksit ovat paistuneet anna niiden jäähtyä 2-3 minuuttia.

Maapähkinävoitäytteiset proteiinikeksit

Ravintosisältö

Per annos

Kalorit 177kcal 72 kilokaloria rasvasta
% Päivittäisestä saannista *
Rasva 8g 12%
Hiilihydraatit 17g 6%
Proteiini 8g 16%Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä