Tässä on päivällinen, jota odottaa koko päivän.
@kirstyfletcher on onnistunut loihtimaan makean ja helpon nuudelireseptin, jolla saat vaihtelua viikon rutiineihin. Yhdistelmä on vastustamaton: rapeaa naudanlihaa, rouskuvia vihanneksia, ja maukas kastike, jota tekee mieli santsata. Se mikä parasta, 30g proteiinia per annos.
Näin helposti se valmistuu.
3 annosta
Ainekset
- 300 g naudanlihasuikaleita
- 250 g kypsiä munanuudeleita
- 1 pieni kananmuna (vispattuna)
- 20 g maissijauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 lihaliemikuutio
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 3 rkl hunajaa
- Ripaus suolaa
- Ripaus pippuria
- Vihanneksia (Kirsty käytti punaista paprikaa, porkkanaa, parsakaalia ja kevätsipulia)
Valmistus
- Aloita maustamalla naudanliha suolalla ja pippurilla kulhossa.
- Lisää joukkoon vispattu kananmuna ja peitä liha sillä kauttaaltaan. Kaada sitten joukkoon maissijauhot ja pyörittele lihan palat jauhoissa, niin että ne peittyvät niihin kokonaan.
- Lämmitä oliiviöljy pannulla ja lisää sitten liha pannulle. Paista kunnes kuori on kullanruskea ja rapsakka, ota sitten pois levyltä.
- Aloita kastike sekoittamalla lihaliemikuutio 200ml kiehuvaa vettä. Lisää joukkoon riisiviinietikka, soijakastike ja hunaja. Sekoita hyvin.
- Paista valitsemiasi kasviksia pannulla 5-10 minuuttia ja lisää sitten niiden joukkoon kastike, kevätsipuli ja naudanliha.
- Anna kastikkeen hiljalleen sakeutua ja lisää sitten joukkoon keitetyt munanuudelit.
- Tarjoile välittömästi ja nauti. Jos ruokaa jää yli, se säilyy jääkapissa jopa 3 päivää.