Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Suklaiset lehtitaikinaleivonnaiset proteiinilevitteellä | Ruokaohje

Suklaiset lehtitaikinaleivonnaiset proteiinilevitteellä | Ruokaohje
Lauren Dawes
Writer and expert4 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Vie kahvitaukosi uudelle tasolle näillä proteiinilevite-täytteisillä leivonnaisilla. 

On kirjoittamaton sääntö, että talvella sinun täytyy syödä vähän enemmän herkkuja jaksaaksesi läpi kylmien talvipäivien - nämä suklaiset leivonnaiset ovat juuri täydellinen keino tuoda jotain mitä odottaa arkeesi.

Nämä sopivat täydellisesti aamunaloitukseksi tai kovan treenin jälkeen herkuksi, joka myös antaa lihaksillesi mitä ne tarvitsevat.

Annoksia 4

Ainekset

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 175°C
  2. Valmistele pinta jonka päällä voit valmistaa leivonnaisen. Voit ottaa myös alustaksi esimerkiksi leikkuulaudan. Ripottele pinnalle tai leikkuulaudalle jauhoja, jotta taikina ei jää siihen kiinni.
  3. Aseta lehtitaikinalevy pöydälle ja painele se hieman isommaksi käyttäen sormiasi. käytä veitsä leikataksesi taikina neljään osaan. pidä yksi osa leikkuulaudalla ja aseta muut sivuun.
  4. Ota proteiinilevite esille ja lusikan avulla kaavi runsas annos levitettä taikinalevyn päälle. Levitä proteiinilevite tasaisesti taikinan päälle peittäen kaikki kulmat.
  5. Rullaa taikinalevy varovasti ja käytä sitten veistä leikataksesi se pituussuunnassa kahtia.
  6. Letitä osat yhteen ja paina päädyt hellästi kiinni.
  7. Toista sama muille kolmelle taikinaosalle ja aseta sitten kaikki uunipellille leivinpaperin päälle.
  8. Voitele jokainen leivonnainen kananmunalla
  9. Paista noin 15 minuuttia kunnes taikina on kullanruskea. Nauti!
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein