Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Terveellinen jälkiruoka | Proteiinipitoinen pannacotta

Terveellinen jälkiruoka | Proteiinipitoinen pannacotta
Lauren Dawes
Writer and expert3 vuotta Ago
Näytä Lauren Dawes:n profiili
Pannacotta on perinteinen italialainen jälkiruoka, joka on yksinkertainen (mutta herkullinen) yhdistelmä kermaa, sokeria ja vaniljaa — joka yleensä tarkoittaa myös melko epäterveellistä.

Meidän italialaisen keittiön kuningattaremme @healthy_floflo on tehnyt paljon kevyemmän version tästä vastustamattomasta herkusta, jotta voit nauttia nautinnollisesta jälkiruoasta, jossa on myös loistavat makrot. Jokaisessa annoksessa on yli 23g proteiinia ja vain 202 kaloria. Kuulostaa melko makealta, eikö?

Tässä Flon pannacotta -reseptissä ei ole käytetty lainkaan lisättyä sokeria ja se on tehty vain kourallisesta ykjsinkertaisia aineksia, mukana yksi jännittävimmistä uutuuksistamme ikinä — Cereal Milk Impact Whey Protein. Jos et ole vielä kokeillut tätä, suosittelemme lisäämään sen ostoskoriisi heti. Tulet kiittämään meitä myöhemmin.

Tämä taitaa olla uusi vakiojälkkärimme tyydyttämään päivällisen jälkeistä makeanhimoa, emmekä malta odottaa, että pääset fiilistelemään tätä meidän kanssamme.

 

2 annosta

https://youtu.be/qSNJLRWdH4Q

 

Ainekset

Pannacotta

Valmistus 

  1. Tee ensimmäisenä proteiinipirtelö sekoittamalla hyvin shakerissa yhteen kookosmaito, vesi ja Cereal Milk Impact Whey Protein.
  2. Kaada pirtelö kulhoon ja lisää gelatiini. Anna seoksen seisoa muutama minuutti ennen sekoittamista ja lisää sitten vaniljajauhe.
  3. Siirrä sekoitus pannulle ja lämmitä varovasti nestettä, anatmatta sen kuitenkaan päästä kiehuvaksi.
  4. Kaada seos kahteen pieneen astiaan ja jätä jääkaappiin tekeytymään yön ajaksi tai ainakin vähintään 4 tunniksi.
  5. Valmista sillä välin mansikkakastike yksinkertaisesti sekoittamalla mansikoita sauvasekoittimella. 
  6. Kun pannacotta on valmis, tarjoile kääntämällä astia varovasti ylösalaisin lautasen päälle. Kaada päälle mansikkakastiketta ja lisää mukaan vielä pari kokonaista mansikkaa. Nauti hyvällä omallatunnolla!

Ravitsemukselliset tiedot

Kalorit202
Rasvan kokonaismäärä6g
Hiilihydraatit yhteensä12g
Proteiini23g
Lauren Dawes
Writer and expert
Näytä Lauren Dawes:n profiili

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

myprotein