Ruokaohjeet

Toffee-omena-tuorepuuro | Proteiinipitoinen aamupala

Tällaiset makeat herkut tekevät kesän hyvästelystä helpompaa.

Käytimme tämän reseptin inspiraationa Clear Whey Protein -perheen uusimpia makuja. Täyteläisen toffeen ja raikkaan omenan yhdistelmässä on vain sitä jotain – etenkin silloin kun lämpötila laskee ja päivät alkavat lyhenemään.

Tämä @kirstyfletcher_  resepti tarjoaa vastutstamattoman toffee-omenan maun terveellisen aamiaisen muodossa, ilman sokeria. Aloita päiväsi tukevalla 30g proteiinia tankataksesi tulevaa päivää varten. Valmistele vain ainekset edellisenä iltana ja nappaa mukaan lähtiessäsi – täydellinen vaihtoehto kiireisiin aamuihin. Voit myös tehdä isomman satsin annoksia jääkaappiin ja saat valmiin aamiaisen koko viikoksi.

1 annos

Ainekset

Valmistus

  1. Sekoita pienessä suljettavassa rasiassa kaurahiutaleet, Toffee Apple Clear Whey Protein, kreikkalainen jogurtti ja vesi. Sekoita todella hyvin, jotta ainekset muodostavat tasaisen seoksen.
  2. Laita kansi kiinni ja jätä yöksi jääkaappiin.
  3. Aamulla, ota tuorepuuro jääkaapista, laita päälle omenkuutioita, hieman kanelia ja sokeritonta siirappia. Nauti terveellisestä aamupalasta!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 320
Total Fat 3g
Total Carbohydrates 42g
Protein 29g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.


Tilaa uutiskirje! Rajoitetun ajan ekslusiivisia extra-tarjouksia. Aina reseptejä ja uutuustuotteita! Klikkaa tästä