
Juustokakkua välipalaksi? Miksipä ei, jos se on näin terveellistä!
Juustokakku on yksi parhaita jälkiruokia ja mikä voisikaan tehdä siitä parempaa, kuin saada sitä sopivan kokoisina annoksina välipalaksi mukaan. @raziyyz selkeästi osaa hommansa, sillä loihti tämän yksinkertaisen, mutta herkullisen reseptin, joka on linjassa makrojen kanssa. Siinäpä vasta musiikkia korville.
https://www.instagram.com/p/CbtTWNmDdAb/
Ainekset
Juustokakku:
- 1 dl rasvatonta tuorejuustoa
- ¾ dl rasvatonta kreikkalaista jogurttia
- 1 kokonainen kananmuna
- 1/2 tl vaniljauutetta
- Puristus sitruunaa
- 2-3 rkl sokeritonta vaahterasiirappia (tai muuta makeuttajaa)
- 1/8 tl suolaa
- 1 & 1/2 annosta (35-50g) proteiinijauhetta
Päälle:
- 1,5 dl jäisiä vadelmia
- 1/2 tl hunajaa (tai sokeritonta vaahterasiirappia)
- Puristus sitruunaa (vaihtoehtoinen)
- 0,5 dl murskattuja muroja tai granolaa tai murskattuja pähkinöitä
Valmistus
- Yhdistä kaikki juustokakun ainekset keskenään kulhossa ja sekoita hyvin.
- Täytä 6 muffinivuokaa sekoituksella.
- Then fill a muffin tray with muffin liners and fill these with the mixture.
- Laita paistumaan esilämmitettyyn uuniin (190 astetta) 22-24 minuutiksi.
- Kun kakut ovat paistumassa uunissa, laita jäiset vadelmat paistinpannulle hunajan ja sitruunan kanssa, kunnes sekoitus muuttuu tahnaksi.
- Kun juustokakut ovat paistuneet, ota ne pois uunista ja anna jäähtyä ennen vadelmatahnan lisäämistä.
- Ripottele päälle muroja (tai valitsemaasi vaihtoehtoa) ja laita sitten jääkaappiin siihen asti, että kaipaat herkullista välipalaa.
calories | 104 |
totalFat | 2 |
totalCarbohydrates | 7 |
protein | 14 |

Laura Myllykoski Writer and expert