Ilmainen toimitus yli 65€ Toimitus EU:sta Useita toimitusvaihtoehtoja Saa 20 euroa käyttörahaa suosittelemalla Toimitus 4-7 arkipäivää

38% POIS LÄHES KAIKESTA, KOODILLA 38FI
ILMAINEN TOIMITUS VAATEUUTUUKSILLE

RUOKAOHJEET

Valkosuklaa-maapähkinä-riisikakut

Laura Myllykoski
Published: 05.07.2022 By Laura Myllykoski
Writer and expert

18g proteiinia, jonka voi helposti napata mukaan välipalaksi.

Riisikakut ovat viime aikoina olleet paljon esillä sosiaalisessa mediassa, joten me tietysti hyppäämme mukaan tähän trendiin. Tässä tulee @fitwaffle loihtima resepti riisikakuista, joka ei varmasti petä. Silkkistä valkosuklaata, rapeita riisikakkuja, suolaisia pähkinöitä – kuin jakso suoraan MasterChef-ohjelmasta.

4 annosta

Ainekset

  • 4 riisikakkua
  • 40 g maapähkinävoita
  • 2 kourallista suolattuja maapähkinöitä
  • 60 g valkosuklaata (sulatettuna)
  • Ripaus hunajaa

Valmistus

  1. Levitä maapähkinävoi riisikakkujen yhdelle puolelle.
  2. Laita riisikakut tarjottimelle ja laita päälle maapähkinöitä ja ripaus hunajaa.
  3. Laita riisikakut pakastimeen 30 minuutiksi.
  4. Kun riisikakut ovat olleet tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, ota ne pois sieltä ja sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa.
  5. Dippaa sama puoli, jolla on maapähkinävoi, valkosuklaaseen.
  6. Laita takaisin tarjottimelle ja anna suklaan jäähtyä ja kovettua.
  7. Nauti!

calories 275 kcal
totalFat 18g
totalCarbohydrates 21g
protein 11g
Laura Myllykoski
Laura Myllykoski Writer and expert
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Related Posts