Ilmainen toimitus yli 65€ Toimitus EU:sta Useita toimitusvaihtoehtoja Saa 20 euroa käyttörahaa suosittelemalla Toimitus 4-7 arkipäivää

40% POIS LÄHES KAIKESTA, KOODILLA 40FI | KAKSI YHDEN HINNALLA, EDULLISIN ILMAISEKSI (TIETYISTÄ TUOTTEISTA)
5% LISÄALENNUSTA, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 65 EUROLLA, ET TARVITSE KOODIA

RUOKAOHJEET

Valkosuklaa-maapähkinä-riisikakut

18g proteiinia, jonka voi helposti napata mukaan välipalaksi.

Riisikakut ovat viime aikoina olleet paljon esillä sosiaalisessa mediassa, joten me tietysti hyppäämme mukaan tähän trendiin. Tässä tulee @fitwaffle loihtima resepti riisikakuista, joka ei varmasti petä. Silkkistä valkosuklaata, rapeita riisikakkuja, suolaisia pähkinöitä – kuin jakso suoraan MasterChef-ohjelmasta.

4 annosta

Ainekset

  • 4 riisikakkua
  • 40 g maapähkinävoita
  • 2 kourallista suolattuja maapähkinöitä
  • 60 g valkosuklaata (sulatettuna)
  • Ripaus hunajaa

Valmistus

  1. Levitä maapähkinävoi riisikakkujen yhdelle puolelle.
  2. Laita riisikakut tarjottimelle ja laita päälle maapähkinöitä ja ripaus hunajaa.
  3. Laita riisikakut pakastimeen 30 minuutiksi.
  4. Kun riisikakut ovat olleet tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, ota ne pois sieltä ja sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa.
  5. Dippaa sama puoli, jolla on maapähkinävoi, valkosuklaaseen.
  6. Laita takaisin tarjottimelle ja anna suklaan jäähtyä ja kovettua.
  7. Nauti!

calories275
totalFat18
totalCarbohydrates21
protein11
Laura Myllykoski
Laura Myllykoski Writer and expert
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Related Posts